ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τα Φιλαράκια: Γιατί ξέσπασε σε κλάματα η Τζένιφερ Άνιστον στο τελευταίο γύρισμα

Τα Φιλαράκια: Γιατί ξέσπασε σε κλάματα η Τζένιφερ Άνιστον στο τελευταίο γύρισμα
Warner Bros

Για τους περισσότερους ηθοποιούς, το τέλος των γυρισμάτων μιας ταινίας ή μιας σειράς, συνοδεύεται από ανακούφιση. Η Τζένιφερ Άνιστον δεν ένοιωσε έτσι για το τέλος των Friends, οπως αποκαλύπτει χρόνια αργότερα ένας από τους συμπρωταγωνιστές της.   

Ο ηθοποιός Πολ Ραντ πέρασε για μια σεζόν από τη σειρά «Τα Φιλαράκια», ως ο αγαπημένος και στη συνέχεια σύζυγος της Φοίβης. Ο ίδιος είπε για αυτή την εμπειρία του: «Ήταν φανταστικό να είσαι μέρος της σειράς και κάπως θολό παράλληλα στο μυαλό μου. Υποτίθεται πως θα έπαιζα σε κανα-δυο επεισόδια, όμως τελικά έκανα μερικά ακόμη. Ήταν προς το τέλος της σειράς, που ήταν πραγματικά ένα φαινόμενο».

Ωστόσο αυτό που δεν θα ξεχάσει ποτέ ήταν η αμήχανη στιγμή όταν η Τζένιφερ Άνιστον ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του τελευταίου επεισοδίου: «Ήμουν στο τελευταίο επεισόδιο. Στις ειδήσεις έπαιζαν θέματα με τίτλους “τώρα γυρίζουν το τελευταίο επεισόδιο”», λέει ο ηθοποιός, για να δείξει πόσο έντονα απασχολούσε η σειρά «Τα Φιλαράκια» τα ΜΜΕ. Στη συνέχεια, περιγράφει μια αρκετά αμήχανη σκηνή που εκτυλίχθηκε μπροστά του, κατά την οποία, η Τζένιφερ Άνιστον ξέσπασε σε κλάματα για το τέλος της σειράς.

«Ήμουν στην σκηνή και είδα την Τζένιφερ Άνιστον να κλαίει και να αγκαλιάζει τη δημιουργό της σειράς και σκέφτηκα “δεν θα έπρεπε να είμαι εδώ”. Σκέφτηκα, για να σπάσει ο πάγος, να πάω και να της πω “τα καταφέραμε, τελείωσε”, όμως το αστείο δεν ήταν τελικά και τόσο πετυχημένο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ