ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πόσα χρήματα κερδίζει η Μαράια Κάρεϊ από το «All I Want For Christmas Is You»

Πόσα χρήματα κερδίζει η Μαράια Κάρεϊ από το «All I Want For Christmas Is You»
Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Η περίοδος των Χριστουγέννων είναι σίγουρα η καλύτερη για την Μαράια Κάρεϊ καθώς οι μέρες αυτές είναι συνδεδεμένες με τραγούδι «All I Want For Christmas Is You».

Από το 1994 όταν έκανε το ντεμπούτο το τραγούδι της Κάρεϊ είναι στην κορυφή των χριστουγεννιάτικων τραγουδιών και η ίδια βλέπει κάθε χρόνο τον τραπεζικό της λογαριασμό να «φουσκώνει».

Μόνο από τα δικαιώματα του Spotify, η Μαράια Κάρεϊ έχει ήδη βγάλει ήδη πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια από τότε που το τραγούδι ανέβηκε στην πλατφόρμα. Φυσικά το ποσό αυτό αναμένεται να αυξηθεί.

Μάλιστα, από φέτος τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο αναμένεται να φέρει έσοδα 600.000 δολάρια.

Παρά το γεγονός ότι είναι ήδη 25 χρόνων, το τραγούδι χτύπησε το No 1 του Billboard για πρώτη φορά φέτος.

https://www.instagram.com/p/B6MexIcgRBZ

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει ήδη κερδίσει πάνω από το 60 εκατομμύρια από το τραγούδι, σύμφωνα με εκτιμήσεις του Economist το 2016.

Μετά το «All I Want For Christmas Is You», το επόμενο πιο επιτυχημένο χριστουγεννιάτικο τραγούδι στο Spotify είναι το «Last Christmas» των Wham! που έχει ήδη αποφέρει πάνω από 1,5 εκατ. δολάρια.

Ακολουθεί το «Santa Tell Me» της Αριάνα Γκράντε με 1,1 εκατ. δολάρια, το «It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas» του Μάικλ Μπάμπλ με 1 εκατ. δολάρια και το «Mistletoe» του Τζέστιν Μπίμπερ με περίπου 950.000 δολάρια.

Τα χρήματα αυτά είναι τα κέρδη που έχουν αποφέρει τα τραγούδια από την ημέρα που ανέβηκαν στην πλατφόρμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ