ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η αδελφή του Τζορτζ Μάικλ είχε απομονωθεί και ζούσε σαν ερημίτισσα - Δεν ξεπέρασε ποτέ το θάνατό του

Η αδελφή του Τζορτζ Μάικλ είχε απομονωθεί και ζούσε σαν ερημίτισσα - Δεν ξεπέρασε ποτέ το θάνατό του
facebook

Η μικρότερη αδερφή του Τζορτζ Μάικλ, Μέλανι Παναγιώτου, πέθανε τα Χριστούγεννα -όπως και ο ίδιος πριν από τρία χρόνια- και όπως λένε τώρα άνθρωποι που την ήξεραν καλά, στα βρετανικά ΜΜΕ, δεν συνήλθε ποτέ από τον «απίστευτο πόνο» της αποτυχίας να σώσει το διάσημο τραγουδιστή...

Η 59χρονη Μέλανι Παναγιώτου, άφησε την τελευταία της πνοή ανήμερα των Χριστουγέννων, τρία χρόνια μετά τον αιφνίδιο θάνατο του ίδιου του Τζορτζ Μάικλ, στην έπαυλή του. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, η Μέλανι, τα τελευταία χρόνια ζούσε σαν ερημίτισσα και είχε πάρει πολύ βάρος.

Η τραγουδίστρια Σίρλεϊ Κεμπ, σε ανάρτησή της στο twitter, την χαρακτήρισε ως «έναν από τους πιο ευγενικούς και καλοσυνάτους ανθρώπους που έχω γνωρίσει». Και πρόσθεσε: «Αγαπούσαμε και οι δυο μας τα λουλούδια και πολλά από τα λουλούδια στις φωτογραφίες μου ήταν δικά της, καθώς λάτρευε να τα φωτογραφίζει. Η καλοσύνη της σε μένα και στους άλλους, ακόμη κι όταν υπέφερε, ήταν απίστευτη. Προσεύχομαι να είναι με τον πανέμορφο αδερφό της και την αγαπημένη της μητέρα. Αναπαύσουν εν ειρήνη, αγαπητή Μελ».

Η Σίρλεϊ Κεμπ είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό και μουσικό Μάρτιν Κεμπ και το γιο τους, Ρόναν, τον έχει βαφτίσει ο Τζορτζ Μάικλ. Η τραγουδίστρια είχε γνωρίσει την αδερφή του διάσημου τραγουδιστή όταν έκανε δεύτερη φωνή στους Wham την δεκαετία του ‘80. Έκτοτε ήταν πολύ κοντά στην οικογένεια και έζησε από κοντά το δράμα της Μέλανι.

Έβγαινε σπάνια από το σπίτι

Μια άλλη πηγή της οικογένειας, είπεστη Sun: «Πολλοί πιστεύουν ότι πέθανε από τον πόνο της. Ζούσε σαν ερημίτισσα και έβγαινε από το σπίτι μόνο για να πάει στο κομμωτήριο και το ταχυδρομείο και περιστασιακά στη μεγαλύτερη αδερφή της, Γιόντα. ΣΑκόμη και τα ψώνια της, της τα πήγαιναν με delivery».

Όταν ο αδερφός της ξεκίνησε τη μάχη του με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, η Μέλανι Παναγιώτου αφιέρωσε τη ζωή της σε εκείνον, θέλοντας να τον εμποδίσει να καταστραφεί από τους δαίμονές του. Ήταν «διαλυμένη» και ζούσε «απίστευτο πόνο» εξαιτίας της αποτυχίας της να τα καταφέρει. Ένας συγγενής είπε στη Daily Mail: «Είχε χρυσή καρδιά. Ήταν πολύ δεμένη με τον Τζορτζ Μάικλ και ο θάνατός του τής στοίχισε πολύ».

Μετά το θάνατο του Τζορτζ Μάικλ στο σπίτι του, τα Χριστούγεννα του 2016, η Μέλανι Παναγιώτου, που δεν παντρεύτηκε ποτέ και δεν είχε αποκτήσει παιδιά, μοιράστηκε την περιουσία των 98 εκατομμυρίων λιρών της διαθήκης του, με την μεγαλύτερη αδερφή τους, Γιόντα. Το πτώμα της βρέθηκε στο σπίτι των 6,2 εκατομμυρίων λιρών στο Χάμπστεντ του Βόρειου Λονδίνου, το οποίο ανήκε προηγουμένως στον αδερφό της.

Σύμφωνα με φίλους της, η Μέλανι Παναγιώτου παρηγορούσε τον πατέρα τους, τον 83χρονο Τζακ, και ήταν πολύ στενοχωρημένη με την συμπεριφορά του τελευταίου συντρόφου του Τζορτζ Μάικλ, Φάντι Φαουάζ. Ο Φαουάζ, τον περασμένο μήνα, είχε απειλήσει να μηνύσει την οικογένεια του Τζορτζ Μάικλ κι αυτό διότι ο ιδιος δεν συμπεριλαμβανόταν στην διαθήκη του.

Ο Φαουάζ είχε δημιουργήσει τεράστιο επεισόδιο όταν έμαθε ότι ο Μάικλ δεν του άφησε το σπίτι στο οποίο ζούσαν μαζί. Αρνούμενος να το εγκαταλείψει, αναγκάστηκε να το κάνει μετά από παρέμβαση της αστυνομίας. Πριν τον συλλάβουν, ο Φάουαζ είχε προκαλέσει σοβαρές ζημιές στο κτίριο, σπάζοντας τζάμια και σωληνώσεις. «Εξαιτίας της ζημιάς εντός της έπαυλης κλήθηκε η Πυροσβεστική του Λονδίνου», είχε δηλώσει τότε εκπρόσωπος της Αστυνομίας που επιβεβαίωσε ότι είχε αρχικά παρατηρηθεί διαρροή νερού. «Ο άνδρας συνελήφθη με την κατηγορία της εγκληματικής φθοράς. Τέθηκε υπό κράτηση στο αστυνομικό τμήμα του Βόρειου Λονδίνου», συνέχισε η ανακοίνωση της αστυνομίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ