ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Όσκαρ 2020: Η Σκάρλετ Γιόχανσον με σκουλαρίκια των 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων

Όσκαρ 2020: Η Σκάρλετ Γιόχανσον με σκουλαρίκια των 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων
AP Photo/John Locher

Μπορεί να μην πήρε κανένα από τα δύο Όσκαρ για τα οποία ήταν προτεινόμενη, όμως η Σκάρλετ Γιόχανσον σαφέστατα κέρδισε τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί του θεσμού. 

Η 35χρονη ηθοποιός ήταν υποψήφια για το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, για την ερμηνεία της στην ταινία «Ιστορία Γάμου». Το βραβείο κέρδισε τελικά η Ρενέ Ζελβέγκερ. Όσο για την υποψηφιότητά της για το Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου, για την ταινία «Jojo Rabbit», το έχασε και αυτό, από τη Λόρα Ντερν, συμπρωταγωνίστριά της στην «Ιστορία Γάμου». Η εμφάνισή της αναμενόταν, φυσικά, να είναι λαμπερή, όπως το συνηθίζει, όμως η Σκάρλετ Γιόχανσον τίμησε τη διπλή υποψήφιότητά της, με μια εμφάνιση πιο εντυπωσιακή από ποτέ, με μια ιδιαίτερη τουαλέτα Oscar de la Renta την οποία συνδύασε με σκουλαρίκια αξίας 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

oscar 2020 scarlet johansson plati copy

(@AP Photo/John Locher)

Το ασημένιο φόρεμά της, ήταν πολύ εφαρμοστό και στράπλες, αποκαλύπτοντας έτσι το τεράστιο τατουάζ που έχει στην πλάτη της. Η Oscar de la Renta τουαλέτα της ήταν μακριά με ουρά ενώ στο μπούστο είχε και διαφάνειες. Την εμφάνιση ολοκλήρωσε με έναν κότσο σινιόν και τα πανάκριβα σκουλαρίκια της, που αποτελούν μέρος της συνεργασίας της με τη σχεδιάστρια Ανίτα Κο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ