ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γκουίνεθ Πάλτροου: Με τη Ντέμι Μουρ και τη σύντροφο του Κιάνου Ριβς, σε ένα no-makeup πάρτι

Γκουίνεθ Πάλτροου: Με τη Ντέμι Μουρ και τη σύντροφο του Κιάνου Ριβς, σε ένα no-makeup πάρτι
Jordan Strauss/Invision/AP

Ένα πάρτι μάλλον ασυνήθιστο για τα δεδομένα του Χόλιγουντ διοργάνωσε στο Λος Άντζελες η Γκουίνεθ Πάλτροου και σε αυτό κάλεσε πολλές από τις διάσημες φίλες της. Ο όρος, όμως, ήταν να μην φορέσει καμία τους make-up... 

Σε μια εκδήλωση για την εταιρεία ομορφιάς και ευεξίας που διατηρεί, την GOOP, η Γκουίνεθ Πάλτροου κάλεσε όλες τις διάσημες φίλες της και τους ζήτησε ένα πράγμα: Να έλθουν στο πάρτι χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Η Κέιτ Χάντσον, η Ντέμι Μουρ και η Ρέιτσελ Ζόε ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έδωσαν το «παρών» χωρίς κραγιόν, μέικ απ ή σκιά ματιών.

Ανάμεσα σε εκείνες που έσπευσαν να ανταποκριθούν στην πρόσκληση, ήταν η Αλεξάντρα Γκραντ, η φερόμενη ως σύντροφος του Κιάνου Ριβς. «Είχα την τεράστια ευχαρίστηση να μιλήσω με την Αλεξάντρα Γκραντ ένα από τα πιο ευφυή και ταλαντούχα μυαλά που έχω συναντήσει ποτέ. Μια συνάντηση που γιόρτασε την ομορφιά όπως ακριβώς είναι. Αυτή στα δεξιά μου δεν είναι και τόσο κακή επίσης», έγραψε σε μια ανάρτησή της η Γκουίνεθ Πάλτροου ανάμεσα στην Γκραντ και τη Ντέμι Μουρ.

https://www.instagram.com/p/B8zBfbUFNh6

«Η πρόσκληση ζητούσε από τις καλεσμένες να αφήσουν πίσω το κονσίλερ, τη βάση του μακιγιάζ και άλλα καλλυντικά και αν δείξουν τους φυσικούς εαυτούς τους», ανέφερε το δελτίο Τύπου που εξηγούσε το σκοπό του πάρτι που διοργάνωσε η Γκουίνεθ Πάλτροου. Η ηθοποιός θέλησε έτσι να ξεκινήσει μια συζήτηση για θέματα που αφορούν την «ευεξία και τη συστολή» για ζητήματα εμφάνισης.

Οι καλεσμένες της ηθοποιού όχι μόνο πήγαν χωρίς ίχνος make-up, κάτι πολύ ασυνήθιστο για σταρ του Χόλιγουντ, αλλά δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν κιόλας...

https://www.instagram.com/p/B8xwHDgFhYg

ΔΗΜΟΦΙΛΗ