ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Ντάνιελ Κρεγκ δεν θα είναι ποτέ ξανά Τζέιμς Μποντ

Ο Ντάνιελ Κρεγκ δεν θα είναι ποτέ ξανά Τζέιμς Μποντ

Μόλις λίγες μέρες μετά τη φημολογία ότι ο Τζέιμς Νόρτον, πρωταγωνιστής στην εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά εποχής Πόλεμος Και Ειρήνη του BBC, θα είναι ο επόμενος 007 ο Ντάνιελ Κρεγκ παραιτείται του τίτλου του και δεν θα είναι ποτέ ξανά ο υπερκατάσκοπος της MI5.

Αυτό ισχυρίζεται η εφημερίδα Τhe Sun κάνοντας μια (αυθαίρετη) υπόθεση μετά την ανακοίνωση ότι ο 47χρονος Κρεγκ υπέγραψε να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του τηλεοπτικού δράματος Purity.

Η The Independent από την άλλη θέλει όλοι μας να γνωρίζουμε ότι η συμμετοχή του Κρεγκ στη σειρά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν θα επιστρέψει στο ρόλο του 007. Ωστόσο αν λάβει κανείς υπόψη τις δηλώσεις του Κρεγκ ο οποίος πριν την πρεμιέρα της τελευταίας περιπέτειας του SPECTRE είπε ότι θα προτιμούσε να αυτοκτονήσει από το να υποδυθεί τον απαιτητικό αυτό ρόλο ακόμη μια φορά, είναι πιθανό το κινηματογραφικό franchise να αναζητάει τον επόμενο κατάσκοπο του.

Η σειρά Purity είναι βασισμένη στο διήγημα του Jonathan Franzen ενώ όλες οι πλατφόρμες (Showtime, FX και Netflix) διεκδικούν την προβολή του. Η συμμετοχή του Κρεγκ στη σειρά είναι και η επιστροφή του στο μέσο που τον ανέδειξε, την τηλεόραση.

purity jonathan franzen

Ποιος θα είναι ο διάδοχος;

Άπειρα ονόματα έχουν ακουστεί ότι θα αντικαταστήσουν τον 47χρονο Κρεγκ που έχει αναδειχθεί και σε δεύτερο πιο δημοφιλή Τζέιμς Μποντ μετά τον Σον Κόνερι.

Από τον Τομ Χάρντι στον Χάνρι Κάβιλ και τον Ίντρις Έλμπα το κοστούμι του Μποντ ταιριάζει σε ένα μόνο από τους μνηστήρες αλλά μέχρι η SONY ανακοινώσει ποιος θα είναι ο επόμενος εραστής και δολοφόνος, κάθε υπόθεση είναι καταδικασμένη στη λήθη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ