ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Κanye West χρωστάει 53 εκατομμύρια δολάρια και ζητάει δανεικά από τον κύριο Facebook. Γιατί;

Ο Κanye West χρωστάει 53 εκατομμύρια δολάρια και ζητάει δανεικά από τον κύριο Facebook. Γιατί;

Ιδιοφυία ή τρολ νέας κοπής; Εκκεντρικά ταλαντούχος ή ευφυής marketer; Χρεωμένος ή μεγιστάνας; Ο Kanye West εχθές δεν γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο γιατί ήταν απασχολημένος. Έβγαλε το νέο του album The Life of Pablo στην ψηφιακή πλατφόρμα του Tidal, κυρίως όμως μας ενημέρωσε από το λογαριασμό του στο Twitter ότι χρωστάει περίπου 53 εκατομμύρια δολάρια σε “προσωπικά χρέη” ζητώντας μάλιστα από τον συνιδρυτή του Facebook, Mάρκ Ζάκερμπεργκ να τον βοηθήσει οικονομικά.

“Boήθησε με!”

“Ας χορέψουμε στους δρόμους! Έχω αφοσιωθεί να να βοηθώ τους ανθρώπους. Σας το γράφω αυτό αδέλφια, ενώ χρωστάω 53 εκατομμύρια δολάρια. Προσευχηθείτε να τα καταφέρουμε. Αυτή είναι η αλήθεια μου!” έγραψε και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει αν μιλάει σοβαρά ή απλά τρολάρει το διαδίκτυο με ακόμη ένα τέχνασμα του.

“Mάρκ Ζάκερμπεργκ, ξέρω καλά ότι έχεις γενέθλια (σ.σ. ο Ζάκερμπεργκ έχει γενέθλια στις 14 Μαίου...) μπορείς ωστόσο να με καλέσεις στο τηλέφωνο μέχρι αύριο; Λατρεύεις την hip hop, λατρεύεις την τέχνη μου... Είμαι ο αγαπημένος σου καλλιτέχνης αλλά μόλις και μετά βίας μπορώ να αναπνεύσω και όμως, εσύ ακούς το album μου στο σπίτι σου” γράφει.

Στη συνέχεια απευθύνεται στους followers του.

“Κόσμε, σε παρακαλώ κάνε tweet, κάνε ανάρτηση στο Facebook, το Instagram, στο Facetime, κάνε ό,τι πρέπει για να ζητήσεις από τον Μαρκ να με υποστηρίξει” γράφει επιστρατεύοντας τις λεγεώνες του.

“Δεν έχω αρκετά χρήματα για να φέρω την αλλαγή που θέλω στον κόσμο” συνεχίζει ενώ παροτρύνει τον μεγιστάνα της Silicon Valley να κάνει την καλύτερη πράξη της ζωής του, βοηθώντας τον τώρα που έχει ανάγκη τα χρήματα του για να κάνει τον κόσμο καλύτερο.

Τέλος, ο Κanye West, εκτιμώντας ότι ίσως τα λεφτά του Ζάκερμπεργκ δεν είναι αρκετά απευθύνεται για βοήθεια και στον Λάρι Πέιτζ της Google.

Ο μάστορας της παρενόχλησης

Ο σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν εδώ και καιρό πιστεύει ότι είναι ευλογημένος. Ένας Ιησούς με μαύρο δέρμα που έχει έρθει στη Γη για να την κάνει πιο δίκαιη. Την προηγούμενη εβδομάδα, πριν απευθυνθεί στον κύριο Facebook για δάνειο ή επένδυση, ο Kanye West έκανε ακόμη μια φορά έξαλλη την Τείλορ Σουίφτ.

Εφτά περίπου χρόνια από τότε που κατέστρεψε τη βράβευση της ως Καλύτερη Γυναίκα Καλλιτέχνιδα το 2009 υποστηρίζοντας ότι δεν της αξίζει αυτή η διάκριση γιατί η Beyonce ήταν καλύτερη, ο Αμερικανός ράπερ γράφει σε ένα από τα κομμάτια του “εγώ έκανα αυτή τη σκύλα διάσημη”.

Η οργή των Swifters ήταν άμεση, ο Kanye υποστήριξε ότι είχε συζητήσει τον αμφιλεγόμενο στίχο με την Σουίφτ, είχε την έγκριση της, ο εκπρόσωπος της ποπ πριγκίπισσας τον διέψευσε και η οικογενειακή βεντέτα κορυφώθηκε με τον αδελφό της Τέιλορ Σουίφτ να πετάει στα σκουπίδια τα Yeezy sneakers του.

https://www.instagram.com/p/p

Σε άλλα νέα της ημέρας ο Kanye West ισχυρίστηκε ότι τελικά ο "Μπιλ Κόσμπι είναι αθώος", πιστεύει ότι όταν δεν είναι ο Ιησούς είναι και ο Απόστολος Παύλος και θέλει να του δώσουμε όση περισσότερη σημασία μπορούμε.

Ο Ζάκερμπεργκ ακόμη δεν έχει συνέλθει/ απαντήσει/ ασχοληθεί και η Άννα Ουίντουρ νοιώθει παγερά αδιάφορη για όλα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ