ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αυτό το Φεβρουάριο βλέπεις πορνό για να σώσεις τις φάλαινες

Αυτό το Φεβρουάριο βλέπεις πορνό για να σώσεις τις φάλαινες

Η δημοφιλής ιστοσελίδα της online πορνογραφίας, Pornhub, θέλει την προσοχή μας. Στη νέα οικολογική καμπάνια της, καλεί το κοινό να δει πορνό για να βοηθήσει να διασωθούν οι φάλαινες φυσητήρες χαρίζοντας 0.30 Eυρώ για κάθε 2.000 θεάσεις από το Σάββατο, 13ης Φεβρουαρίου, μέχρι και το τέλος του μήνα.

Διάσωση με χειρονακτικό χαρακτήρα

Το Pornhub αποδεικνύει ότι είναι κάτι πολύ περισσότερο από ακόμη μια δεξαμενή ηδονοβλεψίας καλώντας μας να συμβάλλουμε στη διάσωση των φαλαινών φυσητήρων που απειλούνται με εξαφάνιση.

Με τίτλο καμπάνιας Blow Your Load η ιστοσελίδα θέλει να συγκεντρώσει περισσότερα από 30.000 δολάρια μέχρι το τέλος του μήνα, ξεπερνώντας τα 6 δισεκατομμύρια views με τη βοήθεια των χρηστών που θέλουν να συνδυάσουν το τερπνό μετά του ωφελίμου.

Μόλις τον περασμένο Νοέμβριο, 337 φάλαινες φυσητήρες ξεβράστηκαν στην Παταγονία ενώ τον Ιανουάριο του 2016 ανασύρθηκαν 16 φάλαινες φυσητήρες στη Βόρεια Θάλασσα.

Θέλοντας να σώσει το είδος, το Pornhub συνεργάζεται με τη ΜΚΟ, Moclips Cetological Society, ζητώντας από τους επισκέπτες του να μην κάνουν τίποτα άλλο πέρα από κάποιες επιπλέον επισκέψεις στο site τα σαββατοκύριακα αυτού του Φλεβάρη.

“To Pornhub δεν θα βγάλει κάτι από αυτή την ενέργεια” σχολίασε ο πρόεδρος της εταιρίας Corey Price στο BuzzFeed, αδιαφορώντας διακριτικά για την αύξηση στην επισκεψιμότητα που είναι προϋπόθεση για την επιτυχία της καμπάνιας. “Πρόκειται για ένα κάλεσμα στο συνολικό καλό” πρόσθεσε.

Αυτή δεν είναι η πρώτη καμπάνια ουμανιστικού χαρακτήρα από το PornHub. Στο παρελθόν είχε συγκεντρώσει χρήματα για τον καρκίνο του μαστού αλλά και τη διάσωση των δέντρων με την καμπάνια Gives America Wood.

pornhub trees copy

Διαβάστε και αυτά

Οι προτιμήσεις, οι ώρες, οι συσκευές. To Pornhub αποκαλύπτει τι πορνό καταναλώνουμε

Η πιο δημοφιλής πορνοστάρ του κόσμου διαβάζει Σαίξπηρ, εξοργίζει το Ισλάμ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ