ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Lady Gaga: Βγάζει νέο άλμπουμ στις 29 Μαΐου, με τη συνεργασία του Έλτον Τζον

Lady Gaga: Βγάζει νέο άλμπουμ στις 29 Μαΐου, με τη συνεργασία του Έλτον Τζον
AP Photo/Mustafa Quraishi

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας και του κορωνοϊού, η Lady Gaga απασχολήθηκε δημιουργικά και κατάφερε να ηχογραφήσει το υλικό του νέου της άλμπουμ, το οποίο έχει τον τίτλο «Chromatica» και θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαίου, με τη συμμετοχή τουΈλτον Τζον και της Αριάνα Γκράντε.

Το άλμπουμ θα περιλαμβάνει 16 καινούργια τραγούδια, αλλά και τρεις εντυπωσιακές μουσικές συμπράξεις με τον Έλτον Τζον, την Αριάνα Γκράντε και τις Blackpink.

Μια πρώτη γεύση από τα όσα θα ακούσουμε στο άλμπουμ αυτό, πήραμε με το τραγούδι «Stupid Love» το οποίο βρέθηκε στην κορυφή των iTunes σε 58 χώρες, είναι το 16o Top 10 της τραγουδίστριας στο Billboard και μέχρι στιγμής έχει καταφέρει συνολικά να συγκεντρώσει περισσότερο από 300 εκατομμύρια streams παγκοσμίως.

Το «Chromatica» θα είναι το 6ο στούντιο άλμπουμ της Lady Gaga.

H πολυπράγμων Lady Gaga, μετά την οσκαρική ερμηνεία της στην ταινία «Ένα Αστέρι Γεννιέται», ετοιμάζεται να επιστρέψει και στη μεγάλη οθόνη, όπου θα υποδυθεί τη σύζυγο του μεγιστάνα της μόδας Μαουρίτσιο Γκούτσι, στη νέα ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ που θα κάνει πρεμιέρα το Νοέμβριο του 2021.

Η νέα ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ θα ονομάζεται απλώς «Gucci» και θα εξιστορεί το χρονικό της δολοφονίας του Μαουρίτσιο Γκούτσι από τη σύζυγό του Πατρίτσια Ρετζάνι την οποία θα υποδυθεί η διάσημη ποπ σταρ.

Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο της Σάρα Γκέι Φόρντεν «Η Oικία Gucci: Μια Αισθησιακή Ιστορία Φόνου, Τρέλας, Γκλάμουρ και Απληστίας» και παρακολουθεί τα βήματα και τα συναισθήματα της Πατρίτσια Ρετζάνι από την στιγμή που ανακάλυψε ότι ο πάμπλουτος σύζυγος της την απατά, τη δύσκολη περίοδο κατά την οποία εκείνη έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο, μέχρι την απόφασή της να τον δολοφονήσει και την τελική καταδίκη της σε φυλάκιση 16 ετών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ