ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σιλβέστερ Σταλόνε: Προκαλεί με μια ανάρτηση - Αναγκάστηκε να την κατεβάσει

Σιλβέστερ Σταλόνε: Προκαλεί με μια ανάρτηση - Αναγκάστηκε να την κατεβάσει
ΑΡ Photo

Μια ανάρτηση του Σιλβέστερ Σταλόνε στο Instagram προκάλεσε τόσες αντιδράσεις που ο ηθοποιός έσπευσε να την κατεβάσει. Σ' αυτήν, εμφανίζεται ως Τζον Ράμπο, ο χαρακτήρας που ερμήνευσε στις ομώνυμες ταινίες, υπονοώντας ότι εκείνος δεν θα χρειαζόταν να φορέσει προστατευτική μάσκα για τον κορωνοϊό

Θύελλα επικρίσεων ξεσήκωσε η δήλωση του Σιλβέστερ Σταλόνε ότι ο χαρακτήρας που τον έκανε διάσημο, ο περίφημος Τζον Ράμπο δεν θα χρειαζόταν να χρησιμοποιήσει μάσκα, ως μέσo προφύλαξης από τον κορωνοϊό.

Ο 74χρονος ηθοποιός δημοσίευση ένα στιγμιότυπο από την ταινία δράσης του Ράμπο «Το πρώτο αίμα», του 1982 το οποίο δείχνει τον Ράμπο χωρίς μάσκα με τον ηθοποιό να αναρωτιέται: «Πού είναι η μάσκα, γιέ μου;».

Στη συνέχεια ο Σταλόνε πρόσθεσε τη λεζάντα: «Αν έπρεπε να γίνει το Πρώτο Αίμα σήμερα...».

Πολλοί ήταν οι θαυμαστές του ηθοποιού που θεώρησαν ότι ο ηθοποιός αστειεύτηκε με τον τρόπο αυτό στη συνεχιζόμενη συζήτηση σχετικά με το εάν ο κόσμος πρέπει να φοράει ή όχι μάσκα για να προστατευθεί από τον κορονοϊό.

«Σε αυτήν την περίπτωση, ο Τζον Ράμπο θα έκανε λάθος», έγραψε ένας ακόλουθος του ηθοποιού και ένας άλλος πρόσθεσε: «Αυτό θα έκανε τον Ράμπο να είναι ο κακός».

Κάποιος άλλος έγραψε: «Επομένως, πιστεύει προφανώς ότι είναι πραγματικός Ράμπο».

Ο ίδιος ο Σταλόνε έσπευσε να διευκρινήσει ότι έκανε απλώς χιούμορ και κατέβασε την ανάρτηση μετά τις αντιδράσεις. «Ο Τζον Ράμπο θα έκανε πολλά πράγματα για να σώσει αυτή τη χώρα. Το να φοράει μάσκα δεν θα ήταν ένα από αυτά», έγραψε στο Twitter.

https://www.instagram.com/p/CB0o7waJrWT

Ο ηθοποιός έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές φορώντας μάσκα προσώπου, γεγονός που σημαίνει ότι υποστηρίζει τη χρήση τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ