ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κέιτι Πέρι: Ποζάρει στο φακό πέντε μέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της (pic)

Κέιτι Πέρι: Ποζάρει στο φακό πέντε μέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της (pic)
ΑΡ Photo

Μεγάλη απούσα από τα χθεσινά -online- MTV Awards ήταν η Κέιτι Πέρι η οποία πριν από λίγες μέρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό της σχέσης της με τον Ορλάντο Μπλουμ.

Η ίδια, ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία, σα να ποζάρει στο κόκκινο χαλί, φορώντας όμως μόνο τα εσώρουχά της και δείχνοντας εξαντλημένη, κάτι απόλυτα φυσιολογικό.

Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο, η 35χρονη τραγουδίστρια ποζάρει στον καθρέφτη του μπάνιου της, φορώντας ένα σουτιέν θηλασμού και ένα εσώρουχο με ψηλή μέση, μόλις πέντε ημέρες μετά την γέννηση της κόρης της.

«Μαλλιά και μακιγιάζ: εξάντληση», έγραψε η Κέιτι Πέρι στη λεζάντα της φωτογραφίας, η οποία είναι η απόλυτα φυσιολογική εικόνα μιας γυναίκας που έχει μόλις γεννήσει.

Η Κέιτι Πέρι έχει μακρά ιστορία στα MTV Awards. Ήταν η παρουσιάστρια της τελετής το 2017. Επίσης, παραβρέθηκε για πρώτη φορά στα βραβεία το 2008, την ίδια χρονιά που κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ της και περπάτησε στο κόκκινο χαλί με τις Μάιλι Σάιρους και Τέιλορ Σουίφτ. Και μπορεί χθες να μην κατάφερε να πάει, ωστόσο ήταν εμφανώς χαρούμενη που βρισκόταν στο σπίτι της με τη νεογέννητη κόρη της Ντέιζι Νταβ, την οποία έφερε στον κόσμο την περασμένη Τετάρτη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ