ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μέγκαν Μαρκλ: Αποτίει φόρο τιμής στη Νταϊάνα με έναν ξεχωριστό τρόπο (pics)

Μέγκαν Μαρκλ: Αποτίει φόρο τιμής στη Νταϊάνα με έναν ξεχωριστό τρόπο (pics)
ΑΡ Photo

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι απέτισαν φόρο τιμής στην πριγκίπισσα Νταϊάνα με έναν ξεχωριστό και πολύ συμβολικό τρόπο, κατά τη διάρκεια χθεσινής επίσκεψής τους σε παιδικό σταθμό στο Λος Αντζελες.

Το ζευγάρι, που πλέον ζει μόνιμα στη Σάντα Μπάρμπαρα, έκανε έκπληξη στα παιδιά και εμην ξεχνώντας τη χθεσινή τραγική επέτειο του θανάτου της μητέρας του Χάρι, πριγκίπισσας Νταϊάνα, φύτεψαν μετικά λουλούδια «μη με λησμόνει».

Οι υπέυθυνοι του σταθμού ανάρτησαν φωτογραφίες του πριγκιπικού ζεύγους, γράφοντας στη λεζάντα: «Εκτός από το να βοηθούν τα παιδιά να φυτέψουν τον κήπο του Preschool Learning Center, πέρασαν χρόνο, μοιράστηκαν την εκτίμησή τους για τη φύση και βοήθησαν να εμφυσήσουν στα παιδιά τη σημασία της υγιεινής διατροφής. Εκτιμούμε πραγματικά το χρόνο και τη φροντίδα τους για τους μαθητές μας».

https://www.instagram.com/p/CEl2R8JgFKC

Η επιλογή του φυτού δεν ήταν τυχαία, καθώς ήταν το αγαπημένο της Νταϊάνα. H Μέγκαν Μαρκλ και o Χάρι φύτεψαν, επίσης, πετούνιες, αγριολούλουδα της Καλιφόρνιας, τομάτες και μπιζέλια μαζί με τους μικρούς μαθητές.

https://www.instagram.com/p/CEnYDH5gcGp

ΔΗΜΟΦΙΛΗ