ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον συναντιούνται ξανά - Βρέθηκαν μαζί σε διαδικτυακή ανάγνωση

Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον συναντιούνται ξανά - Βρέθηκαν μαζί σε διαδικτυακή ανάγνωση
ΑΡ Photo

Μια κάπως ιδιαίτερη συνάντηση είχαν η Τζένιφερ Άνιστον και ο Μπραντ Πιτ, οι οποίοι βρέθηκαν μαζί στη διαδικτυακή ανάγνωση της ταινίας «Fast Times At Ridgemont High».

Είναι η πρώτη φορά που οι δύο πρώην σύζυγοι βρίσκονται ξανά μαζί από τότε που συναντήθηκαν στα παρασκήνια των βραβείων SAG, τον περασμένο Ιανουάριο. Η 50χρονη Άνιστον και ο 56χρονος Πιτ, που ήταν παντρεμένοι από το 2000 έως το 2005, συμμετείχαν μαζί με άλλους διάσημους, όπως ο Μάθιου Μακόναχι, η Τζούλια Ρόμπερτς, ο Τζίμι Κίμελ και ο Τζον Λέτζεντ, σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση που θα προβληθεί διαδικτυακά στις 17 Σεπτεμβρίου.

https://www.instagram.com/p/CFIF8Hghi-2

Η Άνιστον και ο Πιτ φαίνεται να έχουν βρει και πάλι τις μεταξύ τους ισορροπίες από τότε που ο δεύτερος χώρισε από την Αντζελίνα Τζολί, το 2016. Πέρυσι, ο Πιτ έκανε μία απροσδόκητη εμφάνιση στη γιορτή για τα γενέθλια της πρωταγωνίστριας των «Friends».

Κάποιες πληροφορίες έκαναν μάλιστα λόγο για επανασύνδεση του πρώην ζεύγους, κάτι που όμως δεν ισχύει. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον χολιγουντιανό αστέρα να έχει σχέση με το κατά πολύ νεότερό του μοντέλο Νικόλ Ποτουράλσκι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ