ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ρόμπιν Ράιτ: Η Πρώτη Κυρία του House Of Cards έγινε μητέρα πολύ νωρίς

Ρόμπιν Ράιτ: Η Πρώτη Κυρία του House Of Cards έγινε μητέρα πολύ νωρίς
David Slijper for Harper's Bazaar

Ντυμένη με Ralph Lauren Collection και κοσμήματα Tiffany & Co η Ρόμπιν Ράιτ μιλάει στο Harper's Bazaar για τη μεγάλη επιστροφή της ως Πρώτη Κυρία στο Λευκό Οίκο. Το House Of Cards επέστρεψε και εκείνη κάνει τη χάρη να μην εγκαταλείψει ακόμη την μακιαβελική τέχνη της, την υποκριτική για να αφοσιωθεί στην μεγάλη της αγάπη. Τη σκηνοθεσία.

Βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα το 2014, η Ρόμπιν Ράιτ έγινε μητέρα πολύ νωρίς. Η κόρη της Ντίλαν γεννήθηκε όταν η Ράιτ ήταν μόλις 25 και ο γιος της Χόπερ όταν ήταν 28. Η οικογένεια που είχε με τον Σον Πεν ήταν ένα καθήκον που της στέρησε πολλές ευκαιρίες αλλά η Ράιτ, λίγο πριν τα 50 της, δεν μετανοιώνει. Απλά θα ήθελε να είχε κρατήσει μια επαφή με τη βιομηχανία του θεάματος γιατί σήμερα, η Κλερ Άντεργουντ την κάνει να νιώθει πολύ καλά.

“Ήμουν πολύ νέα” είπε στο βρετανικό Harper's Bazaar. “Δεν με γνώριζα. Μεγάλωνα τα παιδιά μου σχεδόν ολόκληρη την ενήλικη ζωή μου. Σήμερα ανακαλύπτω πολλά από όσα μάλλον θα έπρεπε να γνωρίζω από τα 30 μου”.

gallery 1456821652 april cover 1

Μετά από 13 χρόνια γάμου, η Ρόμπιν Ράιτ τράβηξε το δικό της δρόμο το 2009. Η σχέση της με τον ηθοποιό Μπεν Φόστερ έληξε λίγους μήνες πριν αλλά σαν μια Άντεργουντ, δεν την πολυνοιάζει. Τώρα έχει να κάνει την καριέρα που της χρωστάει η μοίρα από παλιά στο πολυβραβευμένο δράμα του Netflix, House of Cards.

“Eίμαι παντρεμένη με τον Λευκό Οίκο” σχολιάζει και είναι ένα alter ego πολύ σκληρό, πολύ διαφορετικό από αυτό που η ίδια είναι.

gallery 1456823934 robin wright april issue cover 2

Με τη σκηνοθεσία να είναι πλέον το μεγάλο της πλάνο για το μέλλον, η Ράιτ σκέφτεται να εγκαταλείψει την υποκριτική για να αφοσιωθεί στο πόστο πίσω από την κάμερα. Η Κλερ Άντεργουντ μάλλον θα ήταν υπερ αυτής της απόφασης της. Άλλλωστε και εκείνη ξέρει πως να σκηνοθετεί τις ίντριγκες σαν την μεγάλη κυρία πίσω από έναν μεγάλο κύριο.

Έναν Πρόεδρο της Αμερικής με το όνομα Φρανκ.

Ο Λευκός Οίκος εκτεθειμένος

Ο 4ος κύκλος του «House of Cards» έρχεται από τον OTE TV και θα αρχίσει να προβάλλεται στο νέο κανάλι OTE Cinema House of Cards, σε πρώτη προβολή και αμέσως μετά την Αμερική, τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Ο νέος κύκλος θα προβληθεί (με ελληνικούς υπότιτλους) και δεύτερη συνεχόμενη φορά, το Σάββατο 5 Μαρτίου από τις 13.00. Όλα τα επεισόδια θα παιχτούν back2back και με ελληνικούς υπότιτλους.

Στη συνέχεια, στο ειδικό κανάλι θα προβάλλονται ξανά (μέχρι αργά το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας, 14 Μαρτίου) όλοι οι κύκλοι του House of Cards στη σειρά (1ος, 2ος, 3ος, 4ος κύκλος). H σειρά θα διατίθεται στην Ελλάδα και μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας Netflix.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ