ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μάιλι Σάιρους: Υποτροπίασε στην καραντίνα, αλλά είναι πλέον νηφάλια εδώ και δύο βδομάδες

Μάιλι Σάιρους: Υποτροπίασε στην καραντίνα, αλλά είναι πλέον νηφάλια εδώ και δύο βδομάδες

H τραγουδίστρια Μάιλι Σάιρους αποκάλυψε ότι υποτροπίασε με το αλκοόλ στην διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αυτό το παραδέχτηκε στη συνέντευξή της στο Apple’s «New Music Daily with Zane Lowe», η οποία κυκλοφόρησε την Δευτέρα. Πρόσθεσε πως δεν θα ήθελε πότε να προσποιηθεί πως ήταν νηφάλια.

«Υποτροπίασα και συνειδητοποιώ ότι τώρα είμαι και πάλι στον δρόμο της νηφαλιότητας, είμαι νηφάλια εδώ και δύο εβδομάδες» σημείωσε η τραγουδίστρια/ηθοποιός, η οποία τον περασμένο Ιούνιο, μέτρησε έξι μήνες νηφαλιότητας. «Νιώθω πως αυτή τη φορά πραγματικά αποδέχθηκα αυτό το διάστημα».

Η Σάιρους είπε πως προσπαθεί να ιχνηλατήσει την απόφαση να πιει, αντί να τα βάζει με τον εαυτό της.

«Ένα από τα πράγματα που χρησιμοποιώ είναι, "μην εξοργίζεσαι, γίνε περίεργη". Οπότε μην θυμώνεις με τον εαυτό σου, αλλά αναρωτήσου, "Τι συνέβη;"» εξήγησε.

Η Μάιλι Σάιρους είπε πως δεν είναι άνθρωπος του μέτρου και πιστεύει πως όλοι οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν αυτό που είναι το καλύτερο γι’ αυτούς.

Αυτό μπορεί να μην σημαίνει νηφαλιότητα για όλους, ωστόσο είπε πως η κατανάλωση του αλκοόλ μπορεί να την οδηγήσει σε παρορμητική συμπεριφορά.

«Δεν έχω πρόβλημα με το ποτό», είπε η 28χρονη τραγουδίστρια «έχω πρόβλημα με τις αποφάσεις που παίρνω όταν ξεπερνάω το όριο. Ήθελα να είμαι ξύπνια 100%», σημείωσε στη συνέχεια.

Η ίδια τόνισε ότι τα τελευταία τρία χρόνια της ζωής της ήταν «ένα κοκτέιλ χάους».

Κατά τη διάρκειά αυτών των τελευταίων τριών χρόνων η Μάιλι Σάιρους χώρισε με τον άντρα της, Λίαμ Χέμσγουορθ, και είδε το σπίτι της στο Malibu να χάνεται στις φλόγες.

Η star έγινε 28 ετών την Δευτέρα και εξήγησε στον Lowe πως στα περσινά της γενέθλια αποφάσισε να γίνει νηφάλια επειδή «έχουμε χάσει τόσα είδωλα στα 27».

«Ο Τζίμι Χέντριξ, Ο Τζιμ Μόρισον, ο Κερτ Κομπέιν, και η Έιμι Γουάινχαουζ είναι μερικοί διάσημοι που πέθαναν σε αυτή την ηλικία» είπε. «Ήταν κομβική στιγμή».

https://www.instagram.com/p/CH81CeFpDqL

Το επόμενο άλμπουμ της τραγουδίστριας «Plastic Hearts» θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή.

Miley Cyrus 'fell off' during the pandemic -- but is now two weeks sober by Lisa Respers France

ΔΗΜΟΦΙΛΗ