ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πολ ΜακΚάρτνεϊ: «Μ' αρέσει να φοράω μάσκα. Δεν με αναγνωρίζει κανείς»

Πολ ΜακΚάρτνεϊ: «Μ' αρέσει να φοράω μάσκα. Δεν με αναγνωρίζει κανείς»
ΑP Photo

Για τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ η μάσκα προσώπου είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα μέσον προστασίας από τον κορωνοϊό. Κυρίως του αρέσει να τη φοράει μάσκα επειδή με αυτήν ο κόσμος δεν τον αναγνωρίζει, είπε μιλώντας στο «The Howard Stern Show» του SiriusXM.

«Μου αρέσει η μάσκα», είπε ο Σερ Πολ στον Στερν. «Μπήκα στη δουλειά σήμερα φορώντας μάσκα, κοιτάζοντας όλους στα μάτια. Και τους είπα: "Χαίρετε. Δεν ξέρετε ποιος είμαι; Νομίζω ότι με γνωρίζετε"».

Όταν ο οικοδεσπότης τον ρώτησε αν του αρέσει γενικά η ανωνυμία, ο καλλιτέχνης είπε ότι «έτσι μπορώ να πάω οπουδήποτε και να κάνω οτιδήποτε».

Ο ΜακΚάρτνεϊ μίλησε και για τις δυσκολίες που επιφύλαξε το 2020 για τον πλανήτη.

«Ήταν ίσως η πιο τρομακτική χρονιά της ζωής μας. Επειδή ξέρετε, όταν υπήρχαν άλλες μεγάλες κρίσεις όπως το AIDS, η γρίπη των πτηνών ή το SARS ή οτιδήποτε άλλο, πιστεύαμε ότι συμβαίνουν σε άλλους ανθρώπους, αλλά αυτό συμβαίνει σε εμάς, ανεξάρτητα από το ποιος είσαι ή τι κάνεις», είπε.

Πρόσθεσε, όμως, ότι προσπαθεί να δει τα θετικά. «Σε αυτήν την πιο τρομακτική χρονιά της ζωής μας νομίζω ότι πρέπει να πάρουμε κάποια μαθήματα από αυτό, όπως, είναι πολύ καλό να πηγαίνεις πιο σιγά, είναι πολύ καλό να είσαι με την οικογένειά σου, να έχεις χρόνο για ανθρώπους αντί απλά να τρέχεις», είπε.

Για τον ΜακΚάρτνεϊ το ότι πέρασε τους πρώτους μήνες της καραντίνας με την κόρη του και τα εγγόνια του ήταν πραγματικά κάτι «ξεχωριστό».

«Δεν έχει τελειώσει, αλλά είναι κάτι που έφερε πολλούς ανθρώπους κοντά, οπότε ελπίζω να μάθαμε κάτι από αυτό», κατέληξε.

https://www.instagram.com/p/CIq1fY6FtND

Ο ΜακΚάρτνεϊ κυκλοφορεί σήμερα Παρασκευή το νέο του άλμπουμ, «McCartney III».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ