ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ποιος είναι ο νέος Spiderman

Ποιος είναι ο νέος Spiderman
Video Capture

Oι θεατές πήραν μια πρώτη γεύση από τον Τομ Χόλαντ, το νέο Spider Man, στο τρέιλερ του Κάπτεν Αμέρικα: ‘’Εμφύλιος πόλεμος’’.

Ο Χόλαντ, ήταν «κρυμμένος», μέσα σε ένα κουστούμι, και δεν τον είδαμε τόσο καλά όσο θα θέλαμε. Ποιος είναι όμως ο ηθοποιός που φοράει τη στολή του Spiderman;

tom holland epa


Πηγή: EPA

Είναι νέος

Μάλιστα, είναι μόλις 19 ετών. Ο Βρετανός ηθοποιός γίνεται 20 χρονών στη 1η Ιουνίου, για την ακρίβεια ένα μήνα μετά την πρεμιέρα του «Εμφύλιου πολέμου», στις 6 Μαΐου. Ένα πράγμα αξίζει να σημειωθεί: Όταν ο Σπάιντερμαν κάνει τη νέα κινηματογραφική επιστροφή του, ο Πίτερ Πάρκερ, θα γυρίσει πίσω στο λύκειο.

Είναι πολλά υποσχόμενος

Εκτός του να είναι έφηβος, ο Χόλαντ έχει πάρει ήδη αναγνώριση από το IMDB (Internet Movie Database), ως μέλος του καστ της μίνι-σειρας Wolf-Hall», βασισμένη στις νουβέλες της Χίλαρι Μάντελ, και την «Καρδιά της θάλασσας» του Ρον Χόγουαρτ, την εντυπωσιακή κινηματογραφική μεταφορά του «Μόμπι Ντικ».

Είναι ευκίνητος

Τα «στενά» ρούχα είναι η κατάλληλη ενδυμασία για τον Χόλαντ. Η πρώτη αναγνώριση ήρθε με τον ρόλο του Μπίλι Έλιοτ, το αγόρι μπαλαρίνα στην αυθεντική βρετανική version του ομώνυμου μιούζικαλ. Θα κάνει ο Σπάιντερμαν «πιρουέτες»; Η συνέχεια επί της μεγάλης οθόνης.

Todd Leopold, by CNN

Who is Tom Holland, the new Spider-Man?

ΔΗΜΟΦΙΛΗ