ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Έμα Στόουν συνεργάζεται πάλι με το Γιώργο Λάνθιμο - Πρωταγωνίστρια στη νέα του ταινία

Η Έμα Στόουν συνεργάζεται πάλι με το Γιώργο Λάνθιμο - Πρωταγωνίστρια στη νέα του ταινία
ΑP Photo

Ο διεθνούς φήμης Έλληνας σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος και η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Έμα Στόουν δυο χρόνια μετά τη συνεργασία τους στην ταινία «Η Ευνοούμενη» («The Favorite»), πρόκειται να συνεργαστούν και πάλι στη νέα ταινία του Λάνθιμου

Η ταινία βασίζεται σε μία διαφορετική αφήγηση του μύθου του Frankenstein, θα έχει τον τίτλο «Poor Things» και η είδηση της συμμετοχής της Στόουν έγινε αρχικά γνωστή μέσα από δημοσιεύματα στο διαδίκτυο.

Στη συνέχεια η νέα συνεργασία Λάνθιμου και Στόουν επιβεβαιώθηκε από το πρακτορείο του σεναριογράφου Τόνι ΜακΝαμάρα, που έχει αναλάβει το σενάριο μαζί με τον Λάνθιμο.

Σύμφωνα με το σενάριο, η ταινία παρακολουθεί τη ζωή της Μπέλα Μπάξτερ (Έμα Στόουν) «μίας ευέξαπτης, σεξομανούς, απελευθερωμένης γυναίκας κι ενός θηλυκού Φρανκενστάιν». Αφού η Μπέλα πνίγεται για να γλυτώσει από τον άντρα της που την κακοποιεί, ο εγκέφαλός της αντικαθίσταται από αυτόν του αγέννητου παιδιού της, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ως τώρα για το σενάριο.

Η παράξενη αυτή ιστορία που διασκευάζουν Λάνθιμος και ΜακΝαμάρα, βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Άλασντερ Γκρέι και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν το φθινόπωρο του 2021.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ