ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αυτό το μωρό έγινε viral γιατί έχει πολλά μαλλιά

Αυτό το μωρό έγινε viral γιατί έχει πολλά μαλλιά

Αυτό το μωρό έχει μάλλον καλύτερη κόμη από εσένα.

Όταν οι Dave και Mackenzie έκαναν μια ανάρτηση της κόρης τους Isabelle δεν περίμεναν ότι το πλούσιο μαλλί της θα έδινε αφορμή για να γίνει η μικρή ένα viral αστέρι του διαδικτύου. Μία ημέρα μετά φίλοι και μέλη της οικογένειας ενημέρωσαν το ζευγάρι από το Σαν Φρανσίσκο ότι η κόρη του κέρδισε τη δημοσιότητα που της ανήκει γιατί το μαλλί της είναι πολύ πλούσιο.

"Ο ξάδερφος μου ο Colin από το Όρεγκον με κάλεσε και μου είπε ότι ίσως είναι υπεύθυνος για όλο αυτό" λέει ο Dave Kaplan στο CNN. Είχε κάνει μια ανάρτηση στην κοινότητα του Reddit με τη φωτογραφία της μόλις δύο μηνών Isabelle και λεζάντα "το μωρό της οικογένειας μας μοιάζει με παρουσιαστή ειδήσεων".

Η φωτογραφία έγινε ανάρπαστη, κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη σελίδα του Reddit και έγινε θέμα για ακόμη μια μάχη των μάγων του photoshop που συχνά αλλοιώνουν την επικαιρότητα σχολιάζοντας την ποικιλοτρόπως.

160325120842 hair baby meme irpt restricted exlarge 169

Κάποιοι σύγκριναν τη μικρή με τον παρουσιαστή και πρώην σταρ εφηβικής σειράς, Mario Lopez. Άλλοι πάλι το συνέκριναν με τον Wolverine.

160325125035 wolverine hair baby irpt restricted exlarge 169

Oι γονείς της Isabelle βρήκαν την φευγαλέα διασημότητα της κόμης της Isabelle "αστεία". "Είναι απίστευτο πόση έμπνευση έδωσε σε δημιουργικούς ανθρώπους εκεί έξω" σχολίασαν.

Ο πατέρας της Isabelle είχε πολλά μαλλιά όταν ήταν μωρό, επιβεβαιώνει η γιαγιά της Isabelle που έκανε κάποιες ιστοσελίδες να τρομάξουν με τον βάναυσο παραλληλισμό της με τους ανθρώπους που λένε ειδήσεις στα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα της Αμερικής.

Σαν τον Τζορτζ Στεφανόπουλο.

STEFANOPOULOS

Full-haired baby becomes Internet star

ΔΗΜΟΦΙΛΗ