ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το σπουργίτι του Μπέρνι Σάντερς έγινε viral

Το σπουργίτι του Μπέρνι Σάντερς έγινε viral

Μόνο ελπιδοφόρα είναι οι πρώτες ενδείξεις για τον υποψήφιο για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών Μπέρνι Σάντερς (Bernie Sanders) καθώς κερδίζει συντρυπτικά τη Χίλαρι Κλίντον (Hillary Clinton) στις προκριματικές εκλογές των ημερών. Όμως εχθές έγινε κάτι που θα περάσει στην ιστορία των πιο αγαπημένων στιγμών του στην προεκλογική του καμπάνια. Ένα πουλί επισκέφθηκε το podium καθώς ο Σάντερ μιλούσε στο Πόρτλαντ.

Ένα μικρό πουλί προσγειώθηκε και το κοινό προσπάθησε να δείξει στον Σάντερς (τον υποψήφιο που αγαπάει και το Tinder) τον απρόσμενο επισκέπτη. Ο Σάντερς κάνει μια μικρή παύση, τον βλέπει, χαμογελάει. Μετά το μικρό πτηνό προσγειώθηκε μπροστά του.

Χαμογελαστός από τις συντριπτικές νίκες του Χαβάη, Αλάσκα και Ουάσιγκτον ο Σάντερς έχει κάθε λόγο να επιμένει ότι είναι ένα πρόσωπο που φέρνει την ελπίδα του αύριο -tagline της καμπάνιας του, Α Future To Believe In.

To Twitter ανέλαβε δράση

Κάπως έτσι από το ένα πουλί πάμε στο άλλο, από το γενέθλιο Twitter πάμε στον #BirdieSanders. Υπήρξαν memes με ινδιάνικες αναφορές

Υπήρξαν οικολογικά ευαίσθητα memes με κάτι από new age

Και βέβαια υπήρξαν τα αστεία, αυτά που θέλουν τον Σάντερς ένα πλάσμα βγαλμένο από τη Disney.

Μια πριγκίπισσα του παραμυθιού

Μια μικρή γοργόνα

Mια Χιονάτη

bernie snowwhite

Πηγή: Facebook/ Swatercolour

Ένα σοφό πτηνό

birnei imgur 1

Πηγή: Ιmgur/ Birdie Sanders by Skylar Brown

Eίτε απλά ένα πτηνό που μιλάει για την ειρήνη, όπως ο ίδιος σχολίασε αφού είχε αποχαιρετήσει το μικρό φίλο του.

"Αυτό είναι ένα περιστέρι της ειρήνης" είπε.

Η επικοινωνιακή ομάδα του Σάντερς ήδη χτίζει καμπάνια στα social media με έναν Μπέρνι Σάντερς που θα μπορούσε να τιτιβίζει "Νίκησα! Νίκησα! Νίκησα!".

Σύμφωνα με το CNN International, ο Σάντερς κερδίζει την Αλάσκα με ποσοστό 78,7% έναντι 21,3% για την Κλίντον αλλά η κούρσα για τον Νοέμβριο έχει ακόμα δρόμο. Ε, ο Μπέρνι Μπερντμαν θα πετάξει όσο πιο viral μπορεί.

Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο αετός του είναι ένα εξαιρετικό συνοδευτικό απόσπασμα της στιγμής του Birdie Μπέρνι Σάντερς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ