ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Star Wars: Rogue One, The BFG και Αλίκη: Τα 3 νέα trailer που καίνε τις οθόνες

Star Wars: Rogue One, The BFG και Αλίκη: Τα 3 νέα trailer που καίνε τις οθόνες

Iκανοποιώντας τους οπαδούς του φανταστικού, ο κινηματογράφος επενδύει σε ιστορίες που θέλουν να δώσουν τη φυγή από τη θλιμμένη επικαιρότητα του τώρα. Σας παρουσιάζουμε τα τρία trailer που κάνουν το διαδίκτυο να κάνει όσα share αντέξει.

H επανάσταση ξεκινάει στο Star Wars: Rogue One

Mε τη Felicity Jones να είναι το πρόσωπο που πρέπει να μας συστήσουν, οι παραγωγοί του επόμενου επεισοδίου στην κινηματογραφική εποποιία έδωσαν σήμερα στο αδηφάγο κοινό των Τζεντάι και των εχθρών τους το πρώτο trailer από το πολυαναμενόμενο έπος. Το Rogue One διαδραματίζεται μετά τα γεγονότα της δεύτερης τριλογίας –που ουσιαστικά αποτελούσε prequel- και ουσιαστικά μας οδηγεί στο τέταρτου επεισοδίου “Star Wars: A New Hope“, ήτοι την πρώτη ταινία Star Wars που γυρίστηκε ποτέ.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία κάποιων μαχητών που συνεργάζονται για να κλέψουν τα σχέδια για το Death Star από την αυτοκρατορία με την Jyn Erso να έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας την αποστολή για να καταστρέψουν το όπλο του θανάτου. Αν και ο Darth Vader δεν εμφανίζεται οι φήμες θέλουν να εμφανίζεται, και μάλιστα πιο οργισμένος από ποτέ.

To Rogue One αναμένεται στις αίθουσες στις 16 Δεκεμβρίου του 2016 και η αντίσταση έχει τη δική της ιστορία.

Η γιγαντιαία επιστροφή του Σπίλμπεργκ

Η πολυαναμενόμενη μεταφορά του χαρακτήρα που επινόησε ο σπουδαίος Βρετανός παραμυθάς Roald Dahl στη μεγάλη οθόνη από τον εξίσου σπουδαίο παραμυθά Στίβεν Σπίλμπεργκ έχει πλέον το δικό της trailer. Ο βραβευμένος με Όσκαρ για την ερμηνεία του στη Γέφυρα των Κατασκόπων, Mάρκ Ράιλανς υποδύεται τον BFG, τον γιγαντιαίο ήρωα που θα φέρει στον επικίνδυνο αλλά απίθανο κόσμο του ένα θνητό παιδί για να γίνουν φίλοι. Μήπως πρόκειται για τον ET μιας νέας γενιάς; Θα το θέλαμε κύριε Στίβεν Σ.

Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες της Αμερικής την 1η Ιουλίου και στην Βρετανία λίγες μέρες αργότερα, στις 22 του μήνα.

Η Αλίκη σε νέες περιπέτειες

Τέλος, στη δημοσιότητα δόθηκε και το νέο trailer της επόμενης περιπέτειας της Αλίκης του Λιούις Κάρολ. Η κινηματογραφική παραγωγή της Disney, Alice through the looking glass – Η Αλίκη μέσα από τον καθρέφτη αν και δεν βασίζεται στο βιβλίο, υπόσχεται να είναι μια επική φαντασία καθώς ο Τιμ Μπάρτον είναι παραγωγός και ο Τζόντι Ντεπ επιστρέφει στο ρόλο του Τρελού Καπελά.

Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας είναι μια ιδανική dream team με τους Αν Χάθαγουει (Οι Άθλιοι, Interstellar, Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων), Mia Wasikowska (Μόνο οι Εραστές Μένουν Ζωντανοί, Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων), Helena Bonham Carter (Fight Club, Ο Λόγος του Βασιλιά, Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων) και Sacha Baron Cohen (The Grimbsy Brothers, Borat, Bruno) να ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα ταξίδι μέσα από τον καθρέφτη.

Η κινηματογραφική προβολή της ταινίας σε σκηνοθεσία James Bobin (Τα Μάππετς Καταζητούνται) έχει προγραμματιστεί για τις 27 Μαΐου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ