ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο 41χρονος Ντι Κάπριο είναι με ένα ακόμη, 19χρονο αυτή τη φορά, μοντέλο. Γιατί;

Ο 41χρονος Ντι Κάπριο είναι με ένα ακόμη, 19χρονο αυτή τη φορά, μοντέλο. Γιατί;

Η πιο απλή απάντηση είναι γιατί όχι; Επίσης άλλη απάντηση που στέκεται είναι γιατί μπορεί. Άπειρες απαντήσεις ωστόσο τα media είναι φανερά ενοχλημένα με τη νέα φερόμενη ως νέα σύντροφος του ηθοποιού και ακτιβιστή, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Chelsea Weimar. 

Οι περισσότερες, γυναικείες στην πλειοψηφία τους, πένες σχολιάζουν την ανικανότητα του οσκαρούχου να φύγει από την παγίδα της ομορφιάς και το κλισέ της ερωτικής του ζωής, μοντέλα κάτω των 25.

Ο Ντι Κάπριο δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες που ξεκίνησαν από την Page Six και τον θέλουν να είναι με τη 19χρονη Ολλανδή Chelsea Weimar. Η καλλονή που σύμφωνα με ένα forum που ανακάλυψε το Vulture ήταν 15 ετών το 2012, όταν και κέρδισε στο τηλεοπτικό show Τhe Face για να βρεθεί με συμβόλαια στη βιομηχανία μόδας.

Σήμερα η Chelsea Weimar είναι 19 και έχει στο ενεργητικό της καμπάνιες για την εφηβική σειρά ρούχων της Victoria's Secret, Pink, ανάμεσα σε άλλες.

Πηγές από το περιβάλλον του ηθοποιού διαψεύδουν λέγοντας ότι ο ΝτιΚάπριο είναι παντού στον κόσμο κάνοντας ακτιβισμό και δεν έχει χρόνο να διασκεδάσει στο Nobu με οποιαδήποτε Weimar.

To Jezebel είναι ενθουσιασμένο με την είδηση υποσημειώνοντας το ενδιαφέρον που θα έχουν οι συζητήσεις τους για την κλιματική αλλαγή ενώ τα κοινωνικά δίκτυα απαιτούν να ακυρωθεί το Oscar του ηθοποιού γιατί είναι ένας κλισέ 40αρης που δεν θέλει να ενηλικιωθεί. “Δεν κάνει καλό σεξ” σχολιάζουν ανάμεσα σε άλλα γιατί “πως είναι δυνατόν ένας άντρας στην ηλικία του να θέλει να είναι με μικρά κορίτσια;” και το πανηγύρι των ετυμηγοριών συνεχίζεται. Η εμμονή των media με τη στρατιά των κοριτσιών του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλά κρατεί ακόμη και εάν υπάρχει κάποιος που θα υπομείνει τους στίχους και τη σοφία του Marc Anthony είναι αυτός και αυτό θέλει κουράγια.

https://www.instagram.com/p/p

Η Chelsea Weimar είναι 1.78, φοράει παπούτσι νο 39, έχει καστανά μαλλιά, γαλάζια μάτια και θυμίζει μια Doutzen Kroes, συμπατριώτισα της, σε άλλα χρώματα.

Εάν είναι όντως το νέο κορίτσι του ακτιβιστή ηθοποιού θα είναι αυτή που ακολουθεί όλες τις πρώην, παρακάτω, ερωμένες του Λεονάρντο Ντι Κάπριο:

Bridget Hall, Naomi Campbell, Kristen Zang, Gisele Bundchen, Bar Refaeli, Blake Lively, Erin Heatherton, Toni Garrn, Kelly Rohrbach, Helena Christensen, Natasha Henstridge, Amber Valletta, Bijou Phillips, Eva Herzigova, Anne Vyalitsyna, Madalina Ghenea και Rihanna που δεν είναι μοντέλο αλλά είναι η πιο ευπώλητη διασημότητα στις συνεργίες της με όποιο label επινοήσει κανείς.

billabong bocas panama 3

ΔΗΜΟΦΙΛΗ