ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Game of Thrones: To νέο trailer και όσα έγιναν στην πρεμιέρα

Game of Thrones: To νέο trailer και όσα έγιναν στην πρεμιέρα
REUTERS/Phil McCarten

Λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα της 6ης σεζόν του Game Of Thrones που λίγοι και ορκισμένοι να μην επιδοθούν σε spoilers εκπρόσωποι τύπου τα ξημερώματα στο Λος Άντζελες το ΗΒΟ βγάζει ακόμη ένα trailer που προετοιμάζει για μάχες και θάνατο.

“Οι νεκροί έρχονται” είναι μία από τις ατάκες που στοιχειώνουν το νέο video από το ΗΒΟ ενώ όλα μοιάζουν ότι η φατρία των Λάνιστερ θα εκδικηθεί πολλούς για πολλάς.

Τι συνέβη στην πρεμιέρα;

Πολλά αλλά τίποτα που μπορεί να ανακοινωθεί. Τα media είναι πολύ φειδωλά να μοιραστούν ό,τι είδαν στην προβολή του 1ου επεισοδίου όπου σχολιάστηκε η απουσία του Κιτ Χάριγκτον (βλ. Τζον Σνόου) από το κόκκινο χαλί.

Από τα ελάχιστα που κοινοποιήθηκαν για όλα όσα έγιναν στην κλειστή αίθουσα του Λος Άντζελες είναι ότι ο έκτος κύκλος ξεκινάει εκεί που τελείωσε ο προηγούμενος, στο κάστρο της Νυχτερινής Φρουράς και η Κόκκινη Γυναίκα μάγισα Μελισάντρε έχει κυρίαρχο ρόλο στην πλοκή του πρώτου επεισοδίου. Επιπλέον η Μπριέν καταφέρνει να εκπληρώσει μία μεγάλη της επιθυμία, η Σάνσα Σταρκ εμφανίζεται έτοιμη να γίνει κυρία του εαυτού και του ονόματος των Σταρκ ενώ η αδελφή της Άρια ταλαιπωρείται πολύ.

“Ξέρω τι συμβαίνει στην έκτη σεζόν και ξέρω ότι ο Τζον Σνόου είναι νεκρός. Και όλοι μου λένε πως δεν είναι. Αλλά είναι. Είναι πολύ νεκρός. Είναι 100% νεκρός” σχολίασε ο Ντιν-Τσαρλς Τσάπμαν aka Τόμεν Μπαράθεον ενώ σύμφωνα με όσα αναφέρει το The Hollywood Reporter το πρώτο επεισόδιο του έκτου κύκλου σοκάρει με τις σιωπές και τα άβολα γέλια του.

Τίποτα άλλο δεν μπορούμε να γνωρίζουμε για όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα καθώς λίγο πριν την προβολή, η Σέρσει Λάνιστερ απείλησε ότι όποιος πει κάτι παραπάνω από όσα έχει συμφωνήσει με το ΗΒΟ θα βραστεί ζωντανός.

To trailer όμως μαρτυρεί πολλά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ