ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Τζένιφερ Άνιστον η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο για το People

Η Τζένιφερ Άνιστον η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο για το People
REUTERS/Phil McCarten

Η 47χρονη Ελληνοαμερικανίδα Τζένιφερ Άνιστον είναι και επίσημα η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο για το 2016 σύμφωνα με το περιοδικό που για 26η φορά χαρίζει τη διάκριση σε έναν εκπρόσωπο της βιομηχανίας του θεάματος.

Δεν είναι η πρώτη φορά. Η πρωταγωνίστρια τωου τηλεοπτικού Friends είχε καρδίσει ξανά τον τίτλο του περιοδικού το 2005, όταν ήταν 35 ετών. Η "διάκριση" της αυτή την κάνει την δεύτερη πιο νέα τιμώμενη μετά την 50χρονη Σάντρα Μπούλοκ που είχε τον τίτλο για το 2015.

"Νιώθω ενθουσιασμένη σαν έφηβη" είπε η 47χρονη για τον τίτλο. Αφορμή; Ο τρόπος που διατηρεί τη γοητεία της στο πέρασμα των χρόνων.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας Mother's Day ήταν έκπληκτη όταν της ανακοινώθηκε ότι θα είναι η πιο όμορφη γυναίκα της χρονιάς για το περιοδικό που κυκλοφορεί στα περίπτερα της Αμερικής την Παρασκευή.

jennifer aniston a 435

Κατά της τοξικότητας

Μιλώντας στο περιοδικό η Άνιστον είπε ότι νιώθει καλά με τον εαυτό της όταν τρώει υγιεινά και επιδίδεται σε αθλητικές δραστηριότητες ενώ ομολόγησε το ελάττωμα ή μάλλον, εκείνο το σημείο στην ανατομία της που τη φοβίζει περισσότερο.

"Ποτέ δεν αγάπησα ιδιαίτερα τα οπίσθια μου" είπε ενώ στην ερώτηση ποιός είναι ο σωστός ορισμός της ομορφιάς γι αυτήν απάντησε: "Εσωτερική αυτοπεποίθηση. Γαλήνη. Καλοσύνη. Ειλικρίνεια. Μια ζωή καλοζωισμένη.
Όταν δεν φοβάσαι να πάρεις ρίσκα και δεν νιώθεις ντροπή για όλα όσα πήγαν λάθος."

Εν ολίγοις, η ομορφιά για την Άνιστον είναι μακριά από την τοξικότητα της καθημερινότητας και σε αυτό είμαστε μαζί της.

Oλόκληρη η λίστα εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ