ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«The Batman»: Με διάρκεια τρεις ώρες, ο Μπάτμαν του Ματ Ριβς θα είναι μεγαλύτερος όλων των εποχών

«The Batman»: Με διάρκεια τρεις ώρες, ο Μπάτμαν του Ματ Ριβς θα είναι μεγαλύτερος όλων των εποχών
Ο Μπάτμαν επιστρέφει imdb

Ο Μπάτμαν επιστρέφει και επιστρέφει έχοντας, προφανώς, πάρα πολλά να μας πει: Σύμφωνα με πληροφορίες του Variety η ταινία του Ματ Ριβς «The Batman» θα έχει διάρκεια 2 ώρες και 47 λεπτά (175 λεπτά) χωρίς τους τίτλους τέλους.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ταινία με πρωταγωνιστή το Σκοτεινό Ιππότη που έχει βγει ποτέ. Η τριλογία του Κρίστοφερ Νόλαν ακολουθεί, με την ταινία «The Dark Knight Rises» να έχει διάρκεια 165 λεπτά, την «The Dark Knight» 152 λεπτά και το «Batman Begins» 140 λεπτά.

Η εταιρία παραγωγής ρισκάρει, όμως αν σκεφτεί κανείς ότι το «Spider-Man: No Way Home», με διάρκεια 150 λεπτά, κατάφερε να σπάσει το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου στο παγκόσμιο box office, ίσως να μην έχει και πολύ άδικο.

Η ταινία «The Batman» ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της τον περασμένο Μάρτιο, μετά από αρκετές αναβολές λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού

Στην ταινία, μαζί με τον Ρόμπερτ Πάτινσον πρωταγωνιστούν η Ζόι Κράβιτς στο ρόλο της Catwoman, ο Τζέφρι Ράιτ στο ρόλο του Επιθεωρητή Γκόρντον, ο Πολ Ντέινο στο ρόλο του Riddler, ο Κόλιν Φάρελ στο ρόλο του Πιγκουίνου, καθώς και οι Τζον Τορτούρο, Πίτερ Σάρσγκαρντ, Τζέιμι Λόσον και Άντι Σέρκις.

Η ταινία «The Batman» θα κάνει, καλώς εχόντων των πργαγμάτων, πρεμιέρα στις αίθουσες στις 4 Μαρτίου. Στη δημοσιότητα βγήκε και το μουσικό θέμα της ταινίας, το οποίο υπογράφει ο Μάικλ Τσιακίνο και έχει διάρκεια 7 λεπτών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ