ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Έλβις Πρίσλεϊ ζει και βασιλεύει στη νέα ταινία του Μπαζ Λούρμαν (trailer)

Ο Έλβις Πρίσλεϊ ζει και βασιλεύει στη νέα ταινία του Μπαζ Λούρμαν (trailer)
Ο Όστιν Μπάτλερ είναι ο κινηματογραφικός Έλβις Πρίσλεϊ

Η ταινία του Μπαζ Λούρμαν «Elvis» πήρε πολλή και πρόωρη δημοσιότητα όταν ο Τομ Χανκς, που έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ασθένησε από κορωνοϊό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Ο Χανκς είναι αναμφίβολα ένας λόγος για να δούμε την ταινία. Ο ηθοποιός ερμηνεύει το ρόλο του μάνατζερ του Έλβις Πρίσλεϊ, του αινιγματικού Συνταγματάρχη Τομ Πάρκερ και ο ίδιος είχε ξυρίσει εντελώς το κεφάλι του για να μπει όσο πιο βαθιά γίνεται στο ρόλο. Όπως κάνει πάντα.

Το θέμα της ταινίας, όμως, δεν είναι ούτε ο Χανκς, ούτε ο κορωνοϊός. Είναι ο Έλβις Πρίσλεϊ, τη ζωή του οποίου ζωντανεύει ο Λούρμαν, μια δεκαετία μετά την τελευταία του ταινία, τον «Υπέροχο Γκάτσμπυ».

Και μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο τρίλεπτο trailer, στο οποίο και βλέπουμε σκηνές από την ζωή και την καριέρα του Έλβις, από τα χρόνια του στο στρατό, μέχρι την κυριαρχία του στη ποπ και ροκ μουσική, ενώ ταυτόχρονα ρίχνει και φως στην σχέση του με τον μάνατζέρ/Χανκς.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Όστιν Μπάτλερ στο ρόλο του Έλβις. Μαζί του οι Ολίβια Ντεχόνγκε, Γιόλα Κουάρτεϊ, Λουκ Μπρέισι, Ντάκρε Μοντγκόμερι και ο Σκότι Σμιτ-ΜακΦι.

Η ταινία «Elvis» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 24 Ιουνίου, με ένα χρόνο καθυστέρηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ