ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H εμπρηστική Amy Schumer βάζει φωτιά στο Vanity Fair

H εμπρηστική Amy Schumer βάζει φωτιά στο Vanity Fair

Είναι η κωμικός που έχει κάνει την Αμερική και την κολλητή της Τζένιφερ Λόρενς να μιλάνε εμμονικά για την αθυροστομία και το ταλέντο της. Μια σεναριογράφος, ερμηνεύτρια αλλά και σκηνοθέτης των παραστάσεων και τηλεοπτικών ή κινηματογραφικών της εμφανίσεων η 34χρονη Amy Schumer επιστρέφει στην επικαιρότητα του μήνα με ένα εξώφυλλο μέσα από το φακό της Annie Leibovitz.

Ένα μήνα μετά την δυσαρέσκεια της που το περιοδικό Glamour την χαρακτήρισε plus-size, η ακτιβίστρια κατά της οπλοκατοχής με γλώσσα που σκοτώνει κωμικός συνεργάζεται ξανά με τη φωτογράφο που την απαθανάτισε στο ημερολόγιο Pirelli της χρονιάς.

Στη μία λήψη είναι έτοιμη να πυρπολήσει το studio, σε άλλη είναι ένα κορίτσι που καίγεται κάπου χαμηλά, στο εξώφυλλο είναι μια γυναικάρα με κόκκινα υποδυόμενη με χιούμορ ένα pin-up άλλων εποχών.

Στη συνέντευξη που συνοδεύει το πορτρέτο της πληθωρικής Schumer η κωμικός μιλάει ξανά και ξανά για την κολλητή της Λόρενς (απελπισμένη κίνηση για δημόσιες σχέσεις, σχολίασαν μερικοί), για το θράσος της να ποζάρει φορώντας μονάχα ένα t-shirt στη λήψη που μετά την ολοκλήρωση της ίσως έκανε τη φωτογράφο να πάει στην τουαλέτα για να εκτονώσει την απελπισία της αλλά και για την τραγωδία που τη συγκλόνισε, όταν κατά τη διάρκεια της κινηματογραφικής προβολής της ταινίας της Trainwreck στην πόλη Λαφαγιέτ της Λουιζιάνα ο ένοπλος, Τζον Ράσελ Χάουζερ, άνοιξε πυρ σκότωσε δύο γυναίκες, τραυμάτισε επτά άτομα και μετά αυτοκτόνησε.

louisiana shooting 4

Τότε η εβραϊκής καταγωγής Schumer υπέστη σοκ, ειδικά μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν μετά το τραγικό συμβάν σύμφωνα με τις οποίες ο 58χρονος δράστης ήταν μισογύνης και οπαδός της ρητορικής του Χίτλερ.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Χάουζερ είχε γράψει την ημερομηνία, την ώρα, τον τόπο προβολής και τον τίτλο του Trainwreck στο ημερολόγιό του, γεγονός που δείχνει ότι η επίθεση ήταν προσχεδιασμένη και όπως είχε δηλώσει στην Washington Post ο πρώην παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής Rise and Shine, όπου ο Χάουζερ είχε εμφανιστεί αρκετές φορές, ο δράστης της επίθεσης “ήταν αντίθετος στο να έχουν λόγο οι γυναίκες για οτιδήποτε”.

H Schumer, φεμινίστρια και με όπλο της τα λόγια, ήταν ένα κορίτσι που προκαλούσε το μίσος του αλλά στο πορτρέτο της για το Vanity Fair η εμπρηστική Amy Schumer μοιάζει αποφασισμένη να κάψει και να καεί, αρκεί να υπηρετεί το ταλέντο – και ίσως να κοροϊδεύει την καρδιακή της, νέα, φίλη Τζένιφερ Λόρενς.

Ακριβώς όπως το κάνει εδώ:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ