ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

To νέο, ένοχο μυστικό της Κάρλα Μπρούνι αποκαλύφθηκε

To νέο, ένοχο μυστικό της Κάρλα Μπρούνι αποκαλύφθηκε

Με την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της μητέρας της πρώην Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι, τα μυστικά αποκαλύπτονται.

Η 86χρονη Μαρίσα Μπρούνι-Τεντέσκι, μητέρα της Κάρλα Μπρούνι και πεθερά του Νικολά Σαρκοζί γράφει στο βιβλίο της που κυκλοφορεί σήμερα στη Γαλλία για την πραγματική ταυτότητα του πατέρα της γυναίκας που έχει χαρακτηριστεί μοιραία, για περισσότερους από έναν λόγους. Στο εξομολογητικό βιβλίο της “Aκριβές Μου Κόρες” η μητέρα της Κάρλα Μπρούνι αφιερώνει ένα ολόκληρο κεφάλαιο στον πραγματικό πατέρα της, τον γιο ενός εραστή της με τον οποίο απέκτησε την Κάρλα όταν εκείνη ήταν 35 ετών και εκείνος 19.

“Έπρεπε επιτέλους να μιλήσω για αυτό” είπε η Μαρίσα Μπρούνι-Τεντέσκι σε τηλεοπτική της συνέντευξη. “Eίχαμε ήδη μιλήσει πολύ για αυτό, άλλωστε είναι ένα θέμα πολύ σημαντικό για την κόρη μου. Έγραψα ένα κεφάλαιο μέσα στο βιβλίο για να της εξηγήσω γιατί ποτέ δεν μίλησα. Κατά βάθος υπάρχει πάντα μια μικρή πικρία για αυτή την επιλογή μου” συμπλήρωσε.

5763925 europe 1 545x460 autocrop

“Της είπα: Μην παραπονιέσαι έχεις δυο αντί για έναν και οι δύο είναι πολύ καλοί. Μετανιώνω που δεν μίλησα αλλά δεν γινόταν μέσα σε αυτές τις οικογένειες να μιλάς για τέτοια πράγματα” είπε η μητέρα της Κάρλα Μπρούνι δικαιολογώντας τη στάση της μέχρι σήμερα.

9782221193143

Υποστηρίκτρια της πολυανδρίας

Πεπρωμένο; Ίσως. Η αστή Κάρλα Μπρούνι που αναρριχήθηκε με μαεστρία από το modeling στα Ηλύσια Πεδία είναι διάσημη για τους έρωτές της και τις αμαρτίες της, άλλωστε έχει μείνει στην ιστορία η δήλωση της στη Le Madame Figaro κάποια χρόνια πριν, όταν σχολιάζοντας τις πολλές σχέσεις της με επιφανείς άντρες όπως οι Μικ Τζάγγερ και Έρικ Κλάπτον έλεγε: “Είμαι μία γάτα, είμαι μία Ιταλίδα. Βαριέμαι αφόρητα τη μονογαμία. Είμαι πιστή...στον εαυτό μου!” για να εκθειάσει πριν τον γάμο της με τον Σαρκοζί την πολυγαμία και την πολυανδρία”.

1280px Michelle obama and carla bruni sarkozy

Η Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί με την Μισέλ Ομπάμα (Wikipedia)

Γεννημένη στο Τορίνο, η κόρη βιομηχάνου απέκτησε τον 15χρονο γιο της με το φιλόσοφο Ραφαέλ Εντχόβεν. Σύμφωνα με πολλούς, τον γνώρισε από τον πατέρα του Ζαν-Πολ Ετνχόβεν με τον οποίο διατηρούσε ερωτική σχέση, κάτι που η ίδια αρνήθηκε σε συνέντευξη της στο Vanity Fair τον Σεπτέμβριο του 2008.

Η Μπρούνι γνώριζε το οικογενειακό μυστικό και συνεχάρη τη μητέρα της για την έκδοση της αυτοβιογραφίας με ένα SMS αναφέρει το Voici. O Σαρκοζί είναι ήσυχος για τη γυναίκα του. Άλλωστε είναι “δύο κυνηγοί που συναντήθηκαν” όπως έχει σχολιάσει ο Καρλ Λάγκερφελντ.

“Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, μόνο καλά μπορούν να συμβούν” κατέληξε ο Κάιζερ της μόδας με το σκωπτικό χιούμορ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ