ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η επιστροφή του Justin Timberlake έδωσε ρυθμό στο διαδίκτυο

Η επιστροφή του Justin Timberlake έδωσε ρυθμό στο διαδίκτυο

Eάν αυτή η Παρασκευή είχε ένα δικό της τραγούδι, αυτό θα πρέπει να είναι το Can't Stop the Feeling του Justin Timberlake.

Σαν να γνωρίζει αυτή τη λυρική σύμβαση, ο καλλιτέχνης αποφάσισε να χαρίσει στο κοινό του το νέο τραγούδι και το video που το συνοδεύει, σήμερα. Κατάφερε ήδη να κάνει τα κοινωνικά δικτυα να παραληρούν μιλώντας για τον ύμνο του καλοκαιριού που όλοι ήθελαν να ακούσουν για να ξεκινήσουν να κουνάνε τα πόδια τους ρυθμικά.

Είναι η νέα δουλειά μετά από τρία χρόνια δισκογραφικής απουσίας το τραγούδι που θα φέρει το καλοκαίρι του 2016 πιο κοντά; Ο Timberlake και οι υπόλοιποι διάσημοι που τον συνοδεύουν θέλουν να πιστεύουν πως ναι.

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου; Ναι καθώς το "Can't Stop the Feeling" δεν είναι μόνο το νέο single του πατέρα και συζύγου πλέον JT αλλά και το τραγούδι που συμπεριλαμβάνεται στην ταινία κινουμένων σχεδίων Trolls (Eυχούληδες) όπου και συμμετέχει υποδυόμενος τον Branch.

Η ταινία, από τους δημιουργούς του Shrek, θα βγει στους κινηματογράφους το Νοέμβριο του 2016.

rFGXEd

Στην ταινία συμπρωταγωνιστούν οι Anna Kendrick, Gwen Stefani, James Corden και αναρίθμητοι άλλοι που εμφανίζονται στο video που έκανε το διαδίκτυο να λυγίσει.

Οι fans του JT περιμένουν από το 2013, όταν και ολοκλήρωσε την δουλειά του The 20/20 Experience για κάτι καινούργιο από τον καλλιτέχνη και εκείνος τους το έδωσε. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο Justin Timberlake ετοιμάζει την νέα του δουλειά, όπως όλοι υπέθεσαν μετά από την ανάρτηση μιας φωτογραφίας του με τον "Happy" Pharrel ένα μήνα πριν.

Οι ευχές πραγματοποιήθηκαν.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ