ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Και οι πρίγκιπες ταξιδεύουν οικονομική θέση: Η Κέιτ Μίντλετον και τα παιδιά της το αποδεικνύουν

Και οι πρίγκιπες ταξιδεύουν οικονομική θέση: Η Κέιτ Μίντλετον και τα παιδιά της το αποδεικνύουν
AP Photo

Η Σκωτία είναι ο επόμενος καλοκαιρινός προορισμός για την Κέιτ Μίντλετον και τα παιδιά της. Είναι οι τελευταίες ημέρες των διακοπών τους και η οικογένεια πρόκειται να τις περάσει στο κάστρο Μπαλμόραλ, την κατοικία της βασίλισσας Ελισάβετ.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok η Δούκισσα του Κέιμπριτζ εθεάθη να αποβιβάζεται από το αεροπλάνο της γραμμής με τα δύο παιδιά της, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, και το μικρότερο γιο της πρίγκιπα Λούι μαζί με την νταντά τους.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ταξίδεψε χωριστά με το μεγαλύτερο παιδί τους, τον πρίγκιπα Τζορτζ, όπως κάνουν συνήθως τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ώστε κάποιο να επιζήσει σε περίπτωση δυστυχήματος.

Η Δούκισσα του Κέμπριτζ θεωρείται από τους Βρετανούς μία «σεμνή» παρουσία, η οποία σπανίως χρησιμοποιεί ιδιωτικά αεροσκάφη και προτιμά να ταξιδεύει με τα αεροπλάνα «της γραμμής».

«Σηκώθηκε στα μισά της πτήσης για να πάρει το iPad της κόρης της και να μιλήσει στο γιο της», έγραψε ο χρήστης στο TikTok.

Το Μπαλμόραλ θεωρείται ένας πολύ αγαπημένος προορισμός για τη βρετανική βασιλική οικογένεια και βρίσκεται σε μια τεράστια καταπράσινη έκταση, ενώ χρονολογείται από το 19ο αιώνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ