ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«House of the Dragon»: Η πρώτη επική μάχη έρχεται στο τρίτο επεισόδιο

«House of the Dragon»: Η πρώτη επική μάχη έρχεται στο τρίτο επεισόδιο
Το prequel του «Game of Thrones» σπάει διαδοχικά ρεκόρ στο HBO Screengrab

Για την πρώτη επική μάχη στον κόσμο του Γουέστερος και τα σχέδια διαδοχής στον Σιδερένιο Θρόνο προϊδεάζει το τρέιλερ του τρίτου επεισοδίου της σειράς «House of the Dragon» που θα προβληθεί την Κυριακή από τη συχνότητα του δικτύου HBO.

Το prequel του «Game of Thrones» σπάει διαδοχικά ρεκόρ στο HBO.

Η επιστροφή στο Γουέστερος και στον κόσμο των βιβλίων του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, συγκέντρωσε σχεδόν δέκα εκατομμύρια θεατές στην πρεμιέρα της σειράς -την πιο επιτυχημένη πρεμιέρα όλων των εποχών για το HBO.

Το δεύτερο επεισόδιο της σειράς, με τίτλο «The Rogue Prince», προσέλκυσε δε ακόμη περισσότερους θεατές (10,2 εκατ.).

Ήταν λοιπόν επόμενο να ανακοινωθεί αμέσως η δεύτερη σεζόν για το spin-off του «Game of Thrones», επιβεβαιώνοντας έτσι ότι ο θρύλος που δημιούργησε, θα μείνει ζωντανός όσα χρόνια κι αν περάσουν από το μεγάλο φινάλε της σειράς.

Δείτε το τρέιλερ του τρίτου επεισοδίου

Η σειρά «House of the Dragon», η οποία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, εξελίσσεται 200 χρόνια πριν τα γεγονότα του Game of Thrones και επικεντρώνεται στη δυναστεία των Ταργκάριεν, εξιστορώντας όλα τα πισώπλατα μαχαιρώματα, τις πολιτικές διαμάχες αλλά και τις αρπαγές εξουσίας που πυροδοτήσαν έναν εμφύλιο πόλεμο μέσα στην οικογένεια.

Στην σειρά πρωταγωνιστούν οι Έμα Ντ' Άρσι (Πριγκίπισσα Ρενίρα Ταργκάριεν), Ματ Σμιθ (Πρίγκιπας Ντέμον Ταργκάριεν), Ολίβια Κουκ (Αλισεντ Χαϊτάουερ), Ρις Ίφανς και Στιβ Τουσέντ (Λορδος Κόρλις Βελάριον - Sea Snake). Στη σειρά παίζουν ακόμη οι Πάντι Κονσιντάιν (Βασιλιάς Βίσερις Ταργκάριεν), Φαμπιέν Φρανκέλ, Ιβ Μπεστ, Σονόγια Μιζούνο.

Όπως δήλωσε προ ημερών η υποδιευθύντρια του ΗΒΟ, Φραντσέσκα 'Ορσι, «είμαστε παραπάνω από περήφανοι με αυτά που κατάφερε ολόκληρη η ομάδα με την πρώτη σεζόν. To εξαιρετικό καστ και οι εργαζόμενοι ανέλαβαν μια τεράστια πρόκληση και ξεπέρασαν όλες τις προσδοκίες, παραδίδοντας ένα σόου που ήδη θεωρείται άχαστο για την τηλεόραση. Ενα τεράστιο ευχαριστώ στον συνδημιουργό και παραγωγό Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν και τους συνδημιουργούς και showrunners Ράιαν Κόνταλ και Μιγκέλ Σαπότσνικ που μας οδήγησαν σε αυτό το ταξίδι. Δεν θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε να δίνουμε πνοή σε αυτή την επική ιστορία του Οίκου των Ταργκάριεν με την δεύτερη σεζόν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ