ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπιλ Μάρεϊ: Η Τζίνα Ντέιβις τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση

Μπιλ Μάρεϊ: Η Τζίνα Ντέιβις τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση
ΑP Photo

Η Τζίνα Ντέιβις, στο νέο της αυτοβιογραφικό βιβλίο «Dying of Politeness», περιέγραψε μεταξύ άλλων τη στιγμή, κατά την οποία ο Μπιλ Μάρεϊ τη συνάντησε για επαγγελματικό ραντεβού σε σουίτα ξενοδοχείου, κρατώντας στο χέρι μια συσκευή για μασάζ.

Η Τζίνα Ντέιβις έγραψε ότι ο Μάρεϊ επέμενε να τη χρησιμοποιήσει πάνω της, ενώ εκείνη δεν ήθελε. «Ήταν άσχημο. Ο τρόπος που συμπεριφέρθηκε στην πρώτη μας συνάντηση. Έπρεπε να είχα φύγει ή να είχα υπερασπιστεί τον εαυτό μου, αλλά σε αυτήν την περίπτωση δεν θα είχα πάρει το ρόλο. Θα μπορούσα να είχα αποφύγει αυτή τη συμπεριφορά εάν ήξερα πως να αντιδράσω ή τι να κάνω κατά τη διάρκεια της οντισιόν. Αλλά ήμουν τόσο μη συγκρουσιακή που απλά δεν το έκανα», εξήγησε για την εμπειρία της.

Η ηθοποιός, η οποία μίλησε για το νέο της βιβλίο στη βρετανική εφημερίδα Times, αποκάλυψε ότι ο Μάρεϊ είχε άσχημη συμπεριφορά απέναντι της και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας, την οποία σκηνοθετούσε μαζί με τον Χάουαρντ Φράνκλιν.

Η 66χρονη ηθοποιός είπε ότι ο Μάρεϊ πήγε στο καμαρίνι της και άρχισε να της φωνάζει, επειδή είχε αργήσει, παρά το γεγονός ότι δεν έφταιγε εκείνη, αφού περίμενε τα κοστούμια της. Πρόσθεσε ότι εκείνος συνέχισε να της επιτίθεται λεκτικά, όσο προχωρούσαν μαζί προς το σετ, μπροστά σε εκατοντάδες εργαζόμενους.

Η Ντέιβις κατηγορούσε τον εαυτό της για την κακή συμπεριφορά του 72χρονου σήμερα ηθοποιού. «Ναι, δεν υπάρχει λόγος να μετανιώνω για πράγματα. Τότε είχα τύψεις, αλλά ναι δεν ήταν δικό μου το λάθος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ