ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«The Crown»: «Πρέπει να βάλουμε τη Νταϊάνα φυλακή» - Οι σκηνές που εξόργισαν το Μπάκιγχαμ

«The Crown»: «Πρέπει να βάλουμε τη Νταϊάνα φυλακή» - Οι σκηνές που εξόργισαν το Μπάκιγχαμ
Η Ελίζαμπεθ Ντεμπίτσκι ως Νταϊάνα Instagram

Την οργή του Μπάκιγχαμ φέρεται να αντιμετωπίζει το Νetflix σχετικά με το νέο κύκλο επεισοδίων της επιτυχημένης σειράς «The Crown», που θα αναφέρεται μεταξύ άλλων και στις τελευταίες στιγμές της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Η 5η σεζόν της επιτυχημένης σειράς θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα και πιο συγκεκριμένα στις 9 Noεμβρίου.

Η σειρά βρίσκεται ήδη αντιμέτωπη με επικρίσεις για άλλες σκηνές που θα προβληθούν όπως η παρουσίαση του βασιλιά Καρόλου ως άπιστου ραδιούργου που συνωμοτούσε εναντίον της μητέρας του αλλά και το «ειδύλλιο του πρίγκιπα Φιλίππου».

Ένας βασιλικός εμπειρογνώμονας και επίσημος βιογράφος της Ελισάβετ, χαρακτήρισε τη σειρά ως «απεχθή» και «σκόπιμα επιζήμια» αναφερόμενος στη σκηνή όπου ο πρίγκιπας Κάρολος λέει στη μητέρα του ότι θα έπρεπε να «ρίξουν τη Νταϊάνα στη φυλακή» επειδή είναι «κακή μητέρα».

Από την πλευρά του το Netflix ανάφερε ότι η σειρά δεν αποτυπώνει τα πραγματικά γεγονότα, αλλά είναι προϊόν μυθοπλασίας. Επιμένει, δε, ότι ο θάνατος της Νταϊάνα στο Παρίσι δεν θα παρουσιαστεί στον νέο κύκλο.

Πηγή από την παραγωγή φέρεται να δήλωσε στην «Sun: «Η σειρά πάντα προσπαθούσε να παρουσιάσει μια φανταστική εκδοχή της βασιλικής ιστορίας με όσο το δυνατόν περισσότερη ευαισθησία. Αλλά τελευταία, καθώς τα πράγματα πλησιάζουν στο σήμερα, γίνεται όλο και πιο δύσκολο να επιτευχθεί αυτή η ισορροπία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ