ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Avatar: The Way of Water»: Το νέο trailer υπόσχεται μια πολύ θεαματική επιστροφή

«Avatar: The Way of Water»: Το νέο trailer υπόσχεται μια πολύ θεαματική επιστροφή
20th Century Studios

Σε ενάμιση μήνα επιστρέφουμε στον κόσμο του Avatar όταν το σίκουελ της πρώτης πολύ επιτυχημένης ταινίας, «Avatar: The Way of Water», θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες.

Η 20th Century Studios κυκλοφόρησε ένα νέο εντυπωσιακό trailer της ταινίας, που δίνει ακόμη μια πρόγευση για όσα θα δούμε στη μεγάλη οθόνη.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη του, τοποθετημένο περισσότερο από μια δεκαετία μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, το «Avatar: The Way of Water» αρχίζει να αφηγείται την ιστορία της οικογένειας Σάλι (Τζέικ, Νεϊτίρι και τα παιδιά τους), τα προβλήματα που τους ακολουθούν, την προσπάθεια που κάνουν για να κρατήσουν ο ένας τον άλλον ασφαλή, τις μάχες που δίνουν για να παραμείνουν ζωντανοί και τις τραγωδίες που υπομένουν.

Πριν λίγες μέρες αποκαλύφθηκε και η συνολική διάρκειά της ταινίας η οποία θα φτάσει τις 3 ώρες και 10 λεπτά, μισή ώρα παραπάνω δηλαδή από την διάρκεια της πρώτης ταινίας.

Η πρώτη ταινία ήταν η πιο επιτυχημένη όλων των εποχών στο box office, επιτυχία που φιλοδοξεί να επαναλάβει το σίκουελ.

Οι αμέσως επόμενες πιο εισπρακτικές ταινίες όλων των εποχών στο παγκόσμιο box office ήταν το «Avenger: Endgame» και ο «Τιτανικός» με διάρκεια 3 ώρες και 2 λεπτά και 3 ώρες και 14 λεπτά αντίστοιχα.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Σαμ Γουόρθινγκτον, Ζόι Σαλντάνα, Σιγκούρνεϊ Γουίβερ, Κέιτ Γουίνσλετ, Μισέλ Γέο, Βιν Ντίζελ, Ντίλιπ Ράο, Στίβεν Λανγκ και Τζόελ Ντέιβιντ Μουρ.

Η ταινία «Avatar: The Way of Water» θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 16 Δεκεμβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ