ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«The Whale»: Το πρώτο trailer της ταινίας που θα οδηγήσει τον Μπρένταν Φρέιζερ στα Όσκαρ

«The Whale»: Το πρώτο trailer της ταινίας που θα οδηγήσει τον Μπρένταν Φρέιζερ στα Όσκαρ

Η νέα ταινία του Ντάρεν Αρονόφσκι, «The Whale», έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Φεστιβάλ του Κινηματογράφου της Βενετίας, με τον πρωταγωνιστή της Μπρένταν Φρέιζερ να κερδίζει τις καλύτερες κριτικές της καριέρας του.

Ο Φρέιζερ από τη Βενετία ήδη θεωρείται βέβαιο ότι θα διεκδικήσει ένα Όσκαρ, στην ερχόμενη απονομή.

Το «The Whale» παρακολουθεί την ιστορία ενός άντρα που ζει απομονωμένος στο διαμέρισμά του, ναυαγισμένος στον καναπέ του, τρώγοντας μέχρις ότου ο θάνατος τον σταματήσει.

Η ταινία ετοιμάζεται σε λίγο καιρό να κυκλοφορήσει στις αίθουσες, αλλά πριν από αυτό έχουμε το πρώτο δυνατό της τρέιλερ, το οποίο δίνει μια καλή γεύση και για την καταπληκτική ερμηνεία του ΦρέιζερQ

Έχοντας φτάσει ήδη τα 270 κιλά, ο χαρακτήρας του Φρέιζερ θα δώσει στον εαυτό του μια τελευταία ευκαιρία, δοκιμάζοντας να επανασυνδεθεί με την κόρη του που έχει χρόνια να δει. Κι όπως θα ανακαλύψει, εκείνη δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια απόλυτα δυσαρεστημένη από την ζωή της έφηβη που δεν μασάει τα λόγια της και λέει τα πράγματα ακριβώς όπως τα βλέπει.

Με κάποιον τρόπο, η συνάντηση αυτών των δυο ανθρώπων, θα δώσει στον καθένα τους την δυνατότητα να κάνουν μια στροφή και να δούν τον κόσμο μέσα από μια διαφορετική ματιά.

Το θεατρικό του Σάμιουελ Ντ. Χαντερ, βραβευμένο ανάμεσα σε άλλα με το GLAAD Media Award, περιγράφεται καυστικά αστείο και μακάβριο αλλά την ίδια στιγμή μεγαλόκαρδο και συγκινητικό, επίθετα που είναι γνώριμα ταιριαστά στον κινηματογραφικό κόσμο του Αρονόφκσι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ