ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

The Durrells: Όταν οι Έλληνες κατακτούν τους βρετανικούς δέκτες!

The Durrells: Όταν οι Έλληνες κατακτούν τους βρετανικούς δέκτες!

Το νησί των Φαιάκων και οι ομορφιές του πρωταγωνιστούν στους βρετανικούς δέκτες, έχοντας κατακτήσει απίστευτη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού.

Ο λόγος για τη βρετανική σειρά The Durrells που γυρίστηκε στην Κέρκυρα, με αποτέλεσμα τα ειδυλλιακά ελληνικά τοπία να «χτυπούν» τρελή τηλεθέαση και να αναδεικνύουν το νησί του Ιονίου στον απόλυτο must προορισμό του καλοκαιριού.

Ειδικότερα, τα έργα και οι ημέρες μιας από τις πιο επιφανείς οικογένειες της Βρετανίας, των Ντάρελ, έγιναν τηλεοπτική σειρά με τρελή τηλεθέαση και ενώ κανείς στην Αγγλία δεν προσδοκούσε τέτοια τεράστια ανταπόκριση από το κοινό, ενδεχομένως αυτή να οφείλεται στο συνδυασμό της ποιοτικής δουλειάς και των πανέμορφων ελληνικών τοπίων!

Το ιδιαίτερα ευχάριστο νέο είναι πως η σειρά έρχεται στην Ελλάδα από τον OTE TV και αναμένεται να γίνει talk of the town για το φετινό καλοκαίρι! Το σημαντικότερο, που θα μας κάνει να «κολλήσουμε» με τη σειρά, με τη... σειρά μας, είναι πως το καστ απαρτίζεται από δύο Έλληνες -αγαπημένους- ηθοποιούς, τον Αλέξη Γεωργούλη και τον Γιώργο Καραμίχο!

Η υπόθεση

Βασισμένη στην διάσημη κλασική αυτοβιογραφική τριλογία του βρετανού συγγραφέα Τζέραλντ Ντάρελ, η νέα σειρά αφηγείται την ιστορία της οικογένειάς του, που εγκαταστάθηκε στην Κέρκυρα το 1935 και έζησε εκεί μέχρι το 1939.

Η χήρα Λουίζα Ντάρελ «πακετάρει» τα τέσσερα παιδιά της κι εγκαταλείπει τη Μεγάλη Βρετανία, με προορισμό τη μαγευτική Κέρκυρα, τον Μάρτιο του 1935. Αρχικά, η οικογένεια εγκαθίσταται στο Κοντόκαλι, ενώ στη συνέχεια μετακομίζει στο «Άσπρο Σπίτι», στην καλύβα ενός ψαρά στο Καλάμι, όπου επιλέγει έναν τελείως αντισυμβατικό τρόπο ζωής, που επηρεάζει βαθύτατα τον νεαρό Τζέραλντ.

Θα καταφέρει η οικογένειά της να προσαρμοστεί, παρά τις δυσκολίες, σε αυτόν τον αδάμαστο παράδεισο;

OTE TV The Durrells 2

Γεωργούλης και Καραμίχος στο καστ

Ο 1ος κύκλος, που αποτελείται από 6 επεισόδια, μεταφέρει στην οθόνη το πρώτο βιβλίο της τριλογίας, «Η οικογένειά μου κι άλλα ζώα», ενώ έχει δοθεί το πράσινο φως και για τον 2ο κύκλο. Πρωταγωνιστούν η Βρετανίδα ηθοποιός Κίλι Χος (The Hollow Crown, The Bank Job, Line of Duty) και ο Τζέιμς Κόσμο (Braveheart, Game of Thrones).

Ο Αλέξης Γεωργούλης υποδύεται έναν Κερκυραίο οδηγό ταξί που μαθαίνει το νησί στην οικογένεια Ντάρελ, ενώ ο Γιώργος Καραμίχος έχει τον ρόλο ενός γιατρού, ποιητή και φιλοσόφου που καλλιεργεί την αγάπη του Τζέραλντ Ντάρελ για τη φύση και τα ζώα.

OTE TV The Durrells 3

Μεγάλη πρεμιέρα

Το πρώτο επεισόδιο, που στην Μεγάλη Βρετανία είχε πάνω από 6,5 εκατ. τηλεθεατές, θα προβληθεί στο OTE CINEMA 4HD την Τρίτη 7 Ιούνιου στις 22.00 και θα προβάλλεται κάθε εβδομάδα την ίδια ώρα. Ο πρώτος κύκλος αποτελείται από 6 επεισόδια, έτσι θα σας κρατήσει συντροφιά μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

Ο OTE TV έχει εξασφαλίσει και τους επόμενους κύκλους του The Durrells. Μη χάσετε τη μεγάλη πρεμιέρα, την Τρίτη 7 Ιουνίου, στις 22.00!

OTE TV The Durrells 1

Δείτε το Trailer: