ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Ντενέρις Ταργκάριεν θέλει να είναι η επόμενη Τζέιμς «Τζέιν» Μποντ

Η Ντενέρις Ταργκάριεν θέλει να είναι η επόμενη Τζέιμς «Τζέιν» Μποντ
Η Εμίλια Κλαρκ φωτογραφημένη από τον Gavin Bond για το περιοδικό Out

Η θυελλογέννητη του Game of Thrones, Εμίλια Κλαρκ, ρίχνει το όνομά της στις υποψηφιότητες για την επόμενη, ει δυνατόν, θηλυκή έκδοση του 007 και το διαδίκτυο ενθουσιάστηκε.

 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη βρετανική Daily Star η Κλαρκ είπε: "Έχω πολλά απραγματοποίητα όνειρα. Θα ήθελα πολύ να υποδυθώ την Τζέιν Μποντ. Για συμπρωταγωνιστή μου θα ήθελα τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο. Να μην αμφιβάλετε καθόλου για αυτό."

Η Κλαρκ έκανε το σχόλιο που πυροδότησε αντιδράσεις στα πλαίσια προώθησης του νέου κινηματογραφικού της δράματος, Me Before You.

Η 29χρονη πρωταγωνίστρια που αποθεώνεται στον τελευταίο, έκτο κύκλο του Game Of Thrones, παίζει με το παιχνίδι των εντυπώσεων και του φύλου του εμβληματικού ήρωα της βρετανικής αντικατασκοπείας, με τον ίδιο τρόπο που λίγο καιρό πριν, η Τζίλιαν Άντερσον άνοιξε τη συζήτηση της αλλαγής του Τζέιμς Μποντ σε Τζέιν Μποντ.

Gavin Bond Emilia Clarke Out Magazine 2013 04 t02

Μετά την παραίτηση του Ντάνιελ Κρεγκ από τον ρόλο που τον καθιέρωσε ως έναν από τους πλέον επιτυχημένους στο box office κατασκόπους του κινηματογράφου, τα γραφεία στοιχημάτων επενδύουν στον Τομ Χίντλεστον για διάδοχο, όμως τόσο η Άντερσον όσο και η Κλαρκ θα ήθελαν να δουν αλλαγές και στο φύλο του ήρωα. Άλλωστε στο παρελθόν και η Αντζελίνα Τζολί είχε εκφράσει την ίδια επιθυμία.

Η αποστολή #NextBond έχει ξεκινήσει

Χρησιμοποιώντας το απαραίτητο hashtag, η Άντερσον έκανε μια ανάρτηση στο Twitter της που τα ξεκίνησε όλα.

Ανάμεσα στα ονόματα των Ίντρις Έλμπα, Ντάμιαν Λιούις, Χιου Τζάκμαν και Τομ Χίντλεστον η 47χρονη Τζίλιαν Άντερσον έβαλε τη δική της υποψηφιότητα στο τραπέζι και η ρώσικη ρουλέτα του επόμενου Mποντ γυρνάει για να πυροβολήσει τον πιο εύστοχο διάδοχο.

“Λέγομαι Bond. Jane Bond. Ευχαριστώ για όλες τις ψήφους”, έγραψε η 47χρονη που γεννήθηκε στο Σικάγο και μεγάλωσε στις αστικές γειτονιές του Λονδίνου έχοντας καταγωγή Βρετανική, Ιρλανδική και Γερμανική μοιάζει αποφασισμένη να παίξει το παιχνίδι των εντυπώσεων και να απαιτήσει κάτι ακόμη.

Μια πλειάδα από Bond Boys που θα υποκύπτουν στην παγωμένη γοητεία της.

Μετά τον Ντάνιελ Κρεγκ και άλλες αποχωρήσεις από το σύμπαν του 007

Ο Ντάνιελ Κρεγκ φέρεται να είπε όχι σε πρόταση 88 εκατ. ευρώ ενώ πλέον είναι σίγουρα ότι η επόμενη περιπέτεια του 007 δεν θα είναι σκηνοθετημένη από τον Σαμ Μέντες.

Μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες ταινίες Skyfall και Spectre ο Μέντες επιβεβαίωσε την αποχώρηση του από τα όποια πλάνα του studio.

"Πιστεύω ότι υπάρχουν σκηνοθέτες εκεί έξω που μπορούν να κάνουν τη δουλειά ακριβώς όπως κι εγώ. Και όπως ήμουν εγώ σε σχέση με το Skyfall, θα πρέπει να αναζητηθούν σε ελαφρώς αναπάντεχα σημεία. Η πορεία μου με τον Μποντ ήταν μια απίστευτη περιπέτεια, λάτρεψα κάθε δευτερόλεπτο, ήταν ένα προνόμιο. Όλες οι εμπειρίες θα μου μείνουν αξέχαστες, αλλά νομίζω πως έχει έρθει η ώρα για κάποιον άλλον να κάνει τη σπουδαία αυτή δουλειά" δήλωσε σύμφωνα με δημοσίευμα του Movieweb.

mendes craig

ΔΗΜΟΦΙΛΗ