ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

O Μπόμπι Μπράουν έκανε σεξ με φάντασμα, ξέρει το δολοφόνο της Γουίτνεϊ Χιούστον και της κόρης τους

O Μπόμπι Μπράουν έκανε σεξ με φάντασμα, ξέρει το δολοφόνο της Γουίτνεϊ Χιούστον και της κόρης τους

Ο τραγουδιστής της R & B έκλαψε, κατηγόρησε και ομολόγησε στην Robin Roberts όλα όσα κανείς δεν ήξερε για το γάμο του με την ντίβα της μουσικής σκηνής Γουίτνεϊ Χιούστον, τον μυστηριώδη θάνατο της και τον τραγικό επίλογο της ζωής της κόρης τους Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν.

Σε συνέντευξη του στην εκπομπή 20/20, ο Μπόμπι Μπράουν ισορρόπησε ανάμεσα στο παράλογο και το μελόδραμα. Στο ενδιάμεσο κατηγόρησε τον Νικ Γκόρντον, τον άντρα που υιοθέτησε άτυπα η Χιούστον και τον μεγάλωσε ως γιο της για να γίνει αργότερα ο εραστής και σύντροφος της κόρης της, για τον μυστηριώδη, γεμάτο αναπάντητα ερωτηματικά θάνατο και των δύο.

"Στα μάτια μου δεν υπάρχει κανένα μυστήριο" δήλωσε ο Μπράουν στη χειμαρρώδη συνέντευξη του για το τέλος της 48χρονης Χιούστον το 2012, όταν και βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο ξενοδοχείου. Σχεδόν τρία χρόνια αργότερα, η κόρη της πέθανε. Είχε βρεθεί και εκείνη αναίσθητη στο μπάνιο του σπιτιού της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπόμπι Μπράουν κατηγορεί δημόσια τον Γκόρντον για το θάνατο της Μπόμπι Κριστίνα. Ένα μήνα μόλις πριν, ο Μπράουν κατέθεσε αγωγή ενάντια στον Γκόρντον όπου και τον κατηγορεί ότι δηλητηρίασε με "τοξικό μείγμα ναρκωτικών" την κόρη του διεκδικώντας αποζημίωση $10 εκατομμύρια.

Για τον Μπράουν ο Γκόρντον ευθύνεται για τις εγκεφαλικές βλάβες που έπαθε η κόρη του και την οδήγησαν σε κώμα και τελικά, στο θάνατο της.

"Υπάρχει μόνο ένα άτομο που ήταν παρόν και στα δύο εγκλήματα, υπάρχει μόνο ένα άτομο που και οι δύο περίμεναν να τις προστατέψει" είπε στη Roberts, αρνούμενος να τον κατονομάσει σαν το επώνυμο Γκόρντον να του χαρίζει μια γεύση σαπίλας στο στόμα. "Και δεν το έκανε" πρόσθεσε.

"Ξέρει τι συνέβη. Δεν ξέρω τι συνέβη εκείνο το βράδυ, αλλά εκείνος το γνωρίζει" είπε.

Nick Gordon Whitney Houston Bobbi Kristina

Νικ Γκόρντον, Γουίτνεϊ Χιούστον και Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν.

"Έκανα σεξ με φάντασμα"

Στη συνέχεια ο Μπόμπι Μπράουν αποκάλυψε περισσότερα.

Είπε ότι έκανε σεξ με ένα φάντασμα στην έπαυλη του στη Τζόρτζια. "Δεν ήμουν υπό την επήρεια ναρκωτικών" διευκρίνισε στη δημοσιογράφο του ABC. "Όχι, ξύπνησα μέσα στη νύχτα και ένα φάντασμα ήταν καβάλα επάνω μου" είπε.

Στη συνέχεια, αφού υπενθύμισε ότι σε μία εβδομάδα από τώρα κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία η αυτοβιογραφία του Every Little Step, μίλησε για την πρώτη φορά που είδε τη ντίβα της μουσικής σκηνής να κάνει ναρκωτικά. Ήταν την ημέρα του γάμου τους, είπε.

Ο ίδιος αρνήθηκε την κατηγορία ότι ήταν εκείνος που την έθισε στην κοκαίνη -"η Γουίτνεϊ ήταν τοξικομανής, έκανε πολλά ναρκωτικά, ποτέ όμως δεν έχανε τον έλεγχο του εαυτού της" πρόσθεσε-, επιτέθηκε στα media γιατί επέμειναν να τον χαρακτηρίζουν το κακό παιδί στη σχέση τους και είπε ότι έβαλε την καριέρα του στην άκρη για να είναι ο άντρας της Χιούστον.

HT bobby brown 04 as 160601 2x3 992

Δάκρυσε όταν είπε για τις δύο τελευταίες μέρες της ζωής της Μπόμπι Κριστίνα πριν πέσει σε κώμα, μετανιώνει που δεν πήγε στο σπίτι της για να την πάρει κοντά του, μακριά από τον Γκόρντον και μετά επιτέθηκε στην οικογένεια της Χιούστον που "συμμαχεί με τον Γκόρντον για να κερδίσουν όσα μπορούν από τη φήμη και την περιουσία της αδικοχαμένης τραγουδίστριας".

Ο Μπράουν ξαναπαντρεύτηκε το 2012 και είναι πατέρας δύο παιδών που έχει αποκτήσει με την δεύτερη σύζυγο του Alicia Etheredge-Brown,ωστόσο δεν δίστασε να πει στην κάμερα του 20/20 ότι η Χιούστον με την οποία ήταν παντρεμένος για 14 χρόνια εξακολουθεί να είναι η αγάπη της ζωής του.

"Ήμουν βαθιά ερωτευμένος μαζί της", είπε.

Δύο οικογένειες σε πόλεμο

Με ανάρτηση της στο Facebook, η αδελφή του Μπράουν, Λεόλα Μπράουν, υποστήριξε ότι τόσο η Γουίτνεϊ Χιούστον όσο και η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν ήταν στόχοι μιας συνωμοσίας που έχει ήδη το επόμενο θύμα της σε στόχο.

Τον αδελφό της Μπόμπι.

Οι φερόμενοι εγκληματίες είναι οι Γκόρντον, Πατ Χιούστον (η αδελφή της ντίβας) Πατ Χιούστον.

"Συμβαίνουν πάρα πολλά και συνεχίζουν να συγκαλύπτουν τη δολοφονία της αδελφής μου και της ανιψιάς μου! Και τώρα θέλουν να βγάλουν από τη μέση τον αδελφό μου, ΜΠΟΜΠΙ!" έγραψε.

Η Πατ Χιούστον αυτή την εβδομάδα έβγαλε σε δημοπρασία πληθώρα αντικειμένων της χαμένης ντίβας. Ανάμεσα τους κάποια ληγμένα διαβατήρια, ρούχα αλλά και συλλεκτικές δισκογραφικές εκδόσεις, ακόμη και βραβεία που κάποτε η τραγουδίστρια κέρδιζε επιβεβαιώνοντας τον μύθο της.

Καθώς πολλοί την κατηγόρησαν ότι είναι μια "τυμβωρύχος" που πουλάει τα πάντα για να κερδίσει χρήματα, η ίδια είπε:

"Θεωρήσαμε ότι ήταν καιρός να δώσουμε κάτι από την Γουίτνεϊ πίσω στους θαυμαστές της" σχολίασε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ