ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Μέριλ Στριπ «διάδοχος» του Μπαράκ Ομπάμα

Η Μέριλ Στριπ «διάδοχος» του Μπαράκ Ομπάμα

Το ταλέντο της στις μεταμορφώσεις απέδειξε η Μέριλ Στριπ σε πρόσφατη εκδήλωση για το αμερικανικό θέατρο στη Νέα Υόρκη.

Φορώντας ένα ξανθό περουκίνι, τοποθετώντας μια ψεύτικη κοιλιά μεσήλικα άντρα με περιττά κιλά κάτω από το λευκό πουκάμισο της, με μία κατακόκκινη γραβάτα και όση αυτομαυριστική κρέμα (autobronzant) με κάτι από τερακότα μπόρεσε να βρει, η 66χρονη πολυβραβευμένη ηθοποιός υποδύθηκε ακόμη ένα ρόλο ζωής.

Τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων Ντόναλντ Τραμπ.

Η εμφάνιση της στη σκηνή του Delcorte Theater, στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης προκάλεσε το γέλιο και το σχολιασμό από τα μεγαλύτερα media της Αμερικής.

Η Οσκαρούχος ηθοποιός και ένθερμη υποστηρίκτρια της Χίλαρι Κλίντον ήταν και η επίσημη καλεσμένη στο γκαλά Shakespeare in the Park (Ο Σαίξπηρ στο Πάρκο), ωστόσο κανείς δεν περίμενε ότι θα έκανε μια εμφάνιση βαθιά πολιτικοποιημένη.

Στα πλαίσια της εμφάνισης της η Στριπ ερμήνευσε μαζί με την Κριστίν Μπαράνσκι το τραγούδι «Brush Up Your Shakespeare» του Κόουλ Πόρτερ από το μιούζικαλ Kiss me Kate (εμπνευσμένο από το έργο του Βρετανού δραματουργού «Η Στρίγγλα που έγινε αρνάκι») και τέλος η Στριπ, ντυμένη πάντα ο επιχειρηματίας πολιτευόμενος, τραγούδησε το κομμάτι «You'll let me know why all the women say no».

Μετά την Μάργκαρετ Θάτσερ και τη σουφραζέτα ακτιβίστρια Έμμελιν Πάνκχερστ η 66χρονη έβαλε ακόμη ένα ιστορικό πρόσωπο στο πορτφόλιο των ερμηνειών της.

meryl streep

ΔΗΜΟΦΙΛΗ