ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Νικόλ Κίντμαν συμμαχεί με τον Γιώργο Λάνθιμο στην επόμενη ταινία του

H Νικόλ Κίντμαν συμμαχεί με τον Γιώργο Λάνθιμο στην επόμενη ταινία του

Mετά τον Κόλιν Φάρελ, ένα ακόμη ηχηρό όνομα της βιομηχανίας του θεάματος συμμαχεί με τον Γιώργο Λάνθιμο στην ταινία που θέλει να συνεχίσει την επιτυχία του “Αστακού”.

Mετά την ταινία που σάρωσε σε διακρίσεις, Φεστιβάλ και κριτικές, ο Γιώργος Λάνθιμος συνεργάζεται ξανά με τον Ευθύμη Φιλίππου σε μια παραγωγή της Element Pictures και της Film 4, την ταινία “The Killing Of A Sacred Deer” (Η Δολοφονία ενός Ιερού Ελαφιού).

H βραβευμένη με Όσκαρ, Nικόλ Κίντμαν, συνεχίζει να επιμένει στους τολμηρούς auteur του Χόλιγουντ και μετά τους αναρίθμητους πολλούς εκκεντρικούς μάστορες της έβδομης τέχνης που έχει συνεργαστεί, όπως οι Στάνλεϊ Κιούμπρικ, Λαρς Φον Τρίερ, Τζέιν Κάμπιον, Μπαζ Λούρμαν, Αλεχάντρο Αμενάμπαρ, Στίβεν Ντάλντρι, Βέρνερ Χέρτζογκ, δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Έλληνα δημιουργό.

Η Κίντμαν είναι μια ερμηνεύτρια που τολμάει ξανά μετά από τη βράβευση της ως καλύτερη ηθοποιός για το θεατρικό “Photograph 51” αλλά και τις συνεργασίες της που ανακοινώθηκαν λίγες ημέρες πριν -με την Σοφία Κόπολα στη μεγάλη οθόνη για το ριμέικ της ταινίας "Ο Προδότης", που σκηνοθέτησε το 1971 ο Ντον Σίγκελ και την Τζέιν Κάμπιον στη μικρή οθόνη, στο sequel του εκπληκτικού "Top Of The Lake".

Όπως αναφέρει το The Hollywood Reporter, το “The Killing Of A Sacred Deer”, θα είναι “ένα ψυχολογικό θρίλερ εκδίκησης με κάποια υπερφυσικά στοιχεία” με τα γυρίσματα να ξεκινούν τον Αύγουστο.

Η ιστορία θα επικεντρώνεται σε έναν νεαρό άνδρα που ζητά εκδίκηση και έναν γιατρό (Κόλιν Φάρελ) που αγωνίζεται για την επιβίωση της οικογένειάς του. Η Κίντμαν θα υποδύεται τη σύζυγο του Φάρελ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ