ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Nτούτζεν Κρόες μια αμαζόνα στο πλευρό της Wonder Woman;

H Nτούτζεν Κρόες μια αμαζόνα στο πλευρό της Wonder Woman;

H φήμη συνέχεια επανέρχεται και τα κοινωνικά δίκτυα αναζητούν τις λήψεις εκείνες που θα αποδείξουν ότι η συμμετοχή της καλλονής από τo Φρίσλαντ στην πρώτη υπερπεριπέτεια από και για γυναίκες, ισχύει.

Στην Ντούτζεν Kρόες αξίζει να είναι στη στρατιά της πρώτης κινηματογραφικής Wonder Woman νέας κοπής που αναμένεται να είναι στις σκοτεινές αίθουσες το 2017.

Η 31χρονη από την Ολλανδία, το τρίτο πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο για το 2015 σύμφωνα με το περιοδικό Forbes που μπορεί να κερδίσει $7,5 εκατομμύρια δολάρια σε ένα μόλις χρόνο, είναι έτοιμη και πρόθυμη να ντυθεί ως μια αμαζόνα στο πλευρό της πριγκίπισσας Νταιάνα και της υπερηρωικής μεταμόρφωσής της σε μια από τις πιο δυναμικές γυναικείες παρουσίες του κόσμου των κόμικ.

Εάν επιβεβαιωθεί η παρουσία της στο cast η Κρόες θα ενώσει τις δυνάμεις της με την Γκαλ Γκαντότ αλλά και την Κόνι Νίλσεν (Queen Hippolyta) και την Ρόμπιν Ράιτ (General Antiope).

Μια πολύπαθη ηρωίδα γράφει ιστορία

Ήδη από τα 90s το Χόλιγουντ παλεύει να φέρει στη μεγάλη οθόνη την ιστορία της Wonder Woman. Στο παρελθόν υποτίθεται ότι θα την υποδύονταν μια σειρά από δυναμικές γυναίκες. Σάντρα Μπούλοκ, Αντζελίνα Τζολί, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Μέγκαν Φοξ αλλά και Beyoncé έχουν ακουστεί για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που σήμερα θα υποδυθεί η Γκαλ Γκαντότ.

wonder woman 2017 movie wide

Το Χόλιγουντ θέλει να είναι μια περιπέτεια φτιαγμένη για και από γυναίκες και η ταινία ήδη γράφει ιστορία. Αναθέτοντας τη σκηνοθεσία στην Πάτι Τζένκινς του “Monster” (η καθοδήγηση της έφερε στην Σαρλίζ Θερόν το Oscar Α' Γυναικείου Ρόλου) το studio παίρνει ένα ρίσκο που δεν συνηθίζεται. Το Wonder Woman είναι η πρώτη live action ταινία με budget που ξεπερνάει τα 100 εκατομμύρια δολάρια στην ιστορία του σινεμά που σκηνοθετεί γυναίκα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ