ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον αντεπιτίθεται: «Αδιαφορήστε για τα σκουπίδια»

Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον αντεπιτίθεται: «Αδιαφορήστε για τα σκουπίδια»

Mετά την επίθεση στο μύθο της μουσικής σκηνής, τον πατέρα της Μάικλ Τζάκσον, η κόρη του Πάρις περνά στην αντεπίθεση μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

 

Απαντώντας στην έκθεση που δείχνει ένα σκοτεινό, διεστραμμένο πορτρέτο του, η 18χρονη υπερασπίζεται τον πρόγονο της παροτρύνοντας μας να “αδιαφορήσουμε για τα σκουπίδια και τα παράσιτα που κάνουν καριέρα σφάζοντας τον πατέρα της”.

“Οι πιο αγνοί άνθρωποι στον κόσμο πάντα σφαγιάζονται...” συμπληρώνει η Πάρις Τζάκσον υπενθυμίζοντας μας ένα κανόνα που ισχύει στα media. Η αρνητικότητα πουλάει.

Η απόγονος του Τζάκσον υπερασπίζεται τον πρόγονο της και υποστηρίζει ότι για πάντα θα αποδεικνύεται ότι ο πατέρας της είναι αθώος.

Στο Instagram η Πάρις Τζάκσον έκανε μια ανάρτηση τον πατέρα της. Λεζάντα στην εικόνα: “Διάθεση της ημέρας” (mood of the day).

https://www.instagram.com/p/p

Ήταν ο Μάικλ Τζάκσον ένας διεστραμμένος παιδόφιλος;

Το σκοτεινό πορτρέτο του Μάικλ Τζάκσον αναρτήθηκε στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με αναφορά της αστυνομίας από το 2003 που βγήκε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα, ο Μάικλ Τζάκσον δεν τραγούδησε ένα Thriller. Το ζούσε.

Τα ευρήματα είναι ενοχλητικά, φρικιαστικά, ικανά να ενοχλήσουν και τον πιο ορκισμένο οπαδό του βασιλιά της ποπ. Παιδική πορνογραφία, βασανισμός ζώων και σαδομαζοχιστικά αξεσουάρ βρήκαν οι αστυνομικές αρχές μετά από έρευνα τους στο απομονωμένο ράντσο Neverland του τραγουδιστή το 2003 και η αναφορά δημοσιεύεται ολόκληρη στην (αμφίβολης εγκυρότητας) ιστοσελίδα του RadarOnline.

Oι κατηγορίες για παιδική κακοποίηση μοιάζουν ξανά επίκαιρες μετά από πλήθος ευρημάτων που αποδεικνύουν ότι ο καλλιτέχνης ζούσε την κόλαση του. Παιδική πορνογραφία, ενήλικοι να επιδίδονται σε σεξ με ανήλικους σε λήψεις που δεν χαρίζονται στη σκληρότητα τους, συνταγογραφημένη φαρμακευτική αγωγή για εθισμό στο σεξ και αναρίθμητα άλλα ευρήματα σοκάρουν.

“Ο Mάικλ Τζάκσον χρησιμοποίησε ακόμη και ανάρμοστες φωτογραφίες των ίδιων του των ανιψιών, με τα εσώρουχά τους προκειμένου να διεγείρει ανήλικα αγόρια” γράφεται στην αναφορά που καταγράφει όλα όσα βρέθηκαν στην νοικιασμένη αποθήκη στη Σάντα Μπάρμπαρα.

Το ημερολόγιο του τρόμου

“Τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από την αποθήκη σκιαγραφούν μια σκοτεινή και τρομακτική εικόνα του Tζάκσον” αναγράφεται στα χαρτιά που απαριθμούν όλα όσα ο καλλιτέχνης ήθελε να κρύψει από τις αρχές. Ηχητικά ντοκουμέντα, φωτογραφίες, video και σκληρή δίσκοι των εγκλημάτων που έκανε ή ήθελε να ανακαλύψει ο καλλιτέχνης φέρουν ανατριχίλες.

“Τα στοιχεία δείχνουν έναν ενήλικο άντρα εμμονικό με τα ναρκωτικά και το σεξ” σημειώνεται. Γεμάτο από πόνο και σαδομαζοχιστικές αναφορές, η λίστα είναι εξαντλητική και σχεδόν απαγορευμένη προς δημοσίευση για τη σκληρότητα της. “Υπάρχει μια ιδιαίτερα αρρωστημένη φωτογραφία ενός παιδιού να κρατά μια νεκρή χήνα που φαίνεται να έχει θανατωθεί με τη χρήση κάποιου ροπάλου” γράφει ο αξιωματικός της αστυνομίας".

Ματωμένα κορμιά ανηλίκων, μια φωτογραφία ενός κοριτσιού με θηλιά στο λαιμό που θυμίζει την εξάχρονη JonBenet Ramsey που βρέθηκε δολοφονημένη στο Κολοράντο το 1996 και αναρίθμητες άλλες εικόνες μίσους προς τον άνθρωπο αναφέρονται με κάθε λεπτομέρεια σε έγγραφα που σοκάρουν, ανατριχιάζουν, προβληματίζουν, ενοχλούν.

maxresdefault

Καθαιρούν χωρίς δικαιολογητικά τον βασιλιά από τον θρόνο του και θέτουν ερωτήματα για τη φύση του ανθρώπου αλλά και γιατί αυτή η αναφορά βγαίνει 13 χρόνια μετά τη σύνταξη της στο φως.

Ο εισαγγελέας που άσκησε τη δίωξη σε βάρος του Τζάκσον σημειώνει ότι πολλά από τα ευρήματα της αποθήκης ήταν μέθοδοι και ουσίες που αναισθητοποιούσαν τα θύματα του προτού τα μεταφέρει στο κρεβάτι του.
Στην έκθεσή τους, οι αρχές περιγράφουν φωτογραφίες παιδιών που αιμορραγούν. “Ο Mάικλ Τζάκσον είχε πραγματικά διεστραμμένες σεξουαλικές ορέξεις και οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν μια σαδιστική πλευρά του που κανείς δεν ήξερε” αναφέρουν τα έγγραφα.

Το 2003 ο Μάικλ Τζάκσον είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική επίθεση εναντίον του 13χρονου Γκάβιν Αρβίζο. Αθωώθηκε το 2005 για 7 κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης και 2 κατηγορίες παροχής αλκοόλ σε ανήλικο. Πέρα από αυτές, ο 13χρονος Τζόρνταν Τσάντλερ είχε κατηγορήσει τον βασιλιά της ποπ για σεξουαλική παρενόχληση όμως η υπόθεση κατέληξε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό όταν ο Τζάκσον πλήρωσε στους Τσάντλερ 22 εκατομμύρια δολάρια.

michael jackson

ΔΗΜΟΦΙΛΗ