ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Συναίσθημα ή συμφέρον; 55χρονος Ρώσος κροίσος παντρεύτηκε την 17χρονη σύντροφο του

Συναίσθημα ή συμφέρον; 55χρονος Ρώσος κροίσος παντρεύτηκε την 17χρονη σύντροφο του

Ο 55χρονος Valentin Ivanov, ανώτατο στέλεχος της πετρελαϊκής εταιρίας “Lukoil” με έδρα τη Σιγκαπούρη, δεν είναι πια μόνος. Το περασμένο Σαββατοκύριακο παντρεύτηκε την 17χρονη (ίσως 16χρονη) σύντροφο του και μοντέλο Liza Adamenko στη Γαλλία και η τελετή προκάλεσε οργή αλλά και ενθουσιασμό.

Οργή γιατί πολλοί αμφισβητούν το συναίσθημα κάνοντας λόγο για μια ένωση επιχειρηματική (“εκείνη του δίνει τα νιάτα της, εκείνος τα χρήματα για να ζήσει το πολυτελές lifestyle” σχολιάζουν) και ενθουσιασμό γιατί στην περίπτωση της Adamenko πολλές βλέπουν ένα παραμύθι που έγινε πραγματικότητα.

Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης έχουν κάνει εκτενή ρεπορτάζ για το γάμο που τελέστηκε στο κάστρο της Γαλλίας Chateau Saint-Jeannet. Η ιδιαίτερα δημοφιλής Instagramer, Emilia Vishnevskaya, έκανε αναρτήσεις απαθανατίζοντας τις ημέρες και τις νύχτες της παρέας τους στη Γαλλική Ριβιέρα και η Adamenko ήταν αυτό που όλοι περίμεναν φορώντας νυφικό Vera Wang.

Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ο 55χρονος manager της "Lukoil" έχει πάθος με την 17χρονη και κατά 37 χρόνια μικρότερη του, πρώην μοντέλο και νυν σύζυγο, Liza Adamenko. Η σχέση τους ξεκίνησε τέσσερα χρόνια πριν ενώ εκείνη έκανε τα πρώτα της βήματα στα περιοδικά μόδας της Σιγκαπούρης.

Τολμηρή στις αναρτήσεις και ρομαντική στις λεζάντες που τις συνοδεύουν η Adamenko πάντα συνοδεύει τις λήψεις με ρομαντικά μηνύματα που απευθύνονται στον "Πυγμαλίωνα" της. Ωστόσο πολλοί από τους 65 χιλιάδες ακολούθους της στο Instagram δεν διακρίνουν ανιδιοτέλεια στην ένωση τους.

"Δεν είμαι πόρνη"

“Πόσο ωραίο είναι να μεγαλώνεις και να αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο γύρω σου. Να καταλαβαίνεις αυτούς που σε περιτριγυρίζουν και να νιώθεις την αγάπη τους. Να διασχίζει τον κόσμο ολόκληρο παρατώντας τις δουλειές του γιατί εσύ δεν μπορείς να κοιμηθείς μόνη τα βράδια. Είναι όλα υπέροχα, σε ευχαριστώ αγάπη μου” ήταν η απάντηση της σε εκείνους που λένε ότι η Adamenko έχει βρει στον Ivanov τον "χορηγό" για μια καλύτερη, πλουμιστή ζωή.

Ένα χρόνο πριν η ίδια υπερασπίστηκε την επιλογή της στο ρωσικό κοινωνικό δίκτυο, αντίστοιχο του Facebook, VKontakte.

ed0ee13780c21729a49ac631dbf86112

“Γιατί όλοι επιμένετε ότι όταν ένα κορίτσι έχει σχέση με κάποιον μεγαλύτερο του, εκείνη είναι πόρνη και εκείνος sugar daddy; Έχουμε ένα άλλο επίπεδο επικοινωνίας μεταξύ μας, αυτό μόνο έχω να σας πω” έγραψε.

Η ακριβής ηλικία της Adamenko έχει διχάσει το διαδίκτυο καθώς κάποια ρεπορτάζ την θέλουν 16χρονη, άλλα δημοσιεύματα 17. Η σχέση τους ξεκίνησε, λένε, όταν εκείνη ήταν 13, όταν η Adamenko εγκατέλειψε την πατρίδα της Κανσκ στη Σιβηρία για να κυνηγήσει την καριέρα και την τύχη της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ