ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γονείς για τέταρτη φορά ο Τζον Λέτζεντ και η Κρίσι Τέιγκεν

Γονείς για τέταρτη φορά ο Τζον Λέτζεντ και η Κρίσι Τέιγκεν
Ο γνωστός τραγουδιστής Τζον Λέτζεντ και η Κριστίν Τέιγκεν AP/Evan Agostini

Λίγο καιρό μετά τη γέννηση του τρίτου παιδιού τους, ο τραγουδιστής Τζον Λέτζεντ και η σύζυγός του Κρίσι Τέιγκεν ανακοίνωσαν την γέννηση του τέταρτου μωρού τους μέσω παρένθετης μητέρας.

https://www.instagram.com/p/CuCuPVqpuMB/

Με αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η πανευτυχής μαμά μοιράστηκε μεταξύ άλλων τα πρώτα στιγμιότυπα του αξιολάτρευτου Wren Alexander Stephens ο οποίος γεννήθηκε, με πολλά μαλλιά, στις 19 Ιουνίου.

«Το 2021 απευθυνθήκαμε σε ένα κέντρο παρένθετης μητρότητας, με την πρώτη μας αλληλογραφία να μας ρωτάει για το ενδεχόμενο να έχουμε 2 παρένθετες μητέρες, για να μας φέρει η καθεμία ένα υγιές αγοράκι ή κοριτσάκι. Δίδυμα, κάπως έτσι!», έγραψε η διάσημη επιχειρηματίας σε μια μακροσκελή ανάρτησή στο Instagram μιλώντας για την επιθυμία της να αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

https://www.instagram.com/p/CuCsL8bJ0pd/

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, η Τέιγκεν αποφάσισε ότι ήθελε να προσπαθήσει να κυοφορήσει για τελευταία φορά. Αντί να χρησιμοποιήσει δύο παρένθετες μητέρες, κυοφόρησε η ίδια ένα από τα μωρά της μέσω της διαδικασίας εξωσωματικής γονιμοποίησης (IVF), ενώ η παρένθετη μητέρα τους έλαβε το δεύτερο.

«Θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε για αυτό το απίστευτο δώρο που μας έδωσες, Αlexandra», ανέφερε επίσης η Τέιγκεν στην ανάρτησή της.

Την περιέγραψε ως την «πιο απίστευτη, αγαπητή, συμπονετική παρένθετη μητέρα τους».

Όπως αναφέρει το People παντρεύτηκαν το 2013 και έχουν αποκτήσει επίσης τον 4χρονο Mάιλς και την 7χρονη Λούνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ