ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Κάνιε Ουέστ σκηνοθετεί το δικό του πορνό για να σχολιάσει τη δόξα

Ο Κάνιε Ουέστ σκηνοθετεί το δικό του πορνό για να σχολιάσει τη δόξα

Kάνιε Ουέστ, Τέιλορ Σουίφτ, Ντόναλντ Τραμπ, Κιμ Καρντάσιαν Ουέστ, Rihanna, Μπιλ Κόσμπι, Τζορτζ Μπους, Κρις Μπράουν, Άμπερ Ρόουζ, Anna Wintour, Caitlyn Jenner. Υπάρχουν άπειροι λόγοι για να χτυπήσεις το play στο ακατάλληλο, απαγορευμένο, αιρετικό video του καλλιτέχνη. 

Ο Κάνιε Ουέστ έδωσε στην πλατφόρμα του Tidal το νέο video για το τραγούδι του Famous, "ένα σχόλιο επάνω στη φήμη" είπε ο ίδιος στο Vanity Fair και δημιουργεί το πορνογράφημα των ημερών σε ένα φιλμ που προκαλεί αντιδράσεις.

Ο Τζορτζ Μπους μάλιστα έσπευσε να υπενθυμίσει ότι δεν είναι αυτός στο κρεβάτι των οργίων αλλά το κέρινο ομοίωμά του. Το φιλμ είναι έμπνευσμένο από τον πίνακα Sleep του Vincent Desiderio και η αφήγηση του είναι τέτοια ώστε να το κάνει viral, απαγορευμένο και προκλητικό.

SLEEP4 zwty9m

Είναι ο Κάνιε Ουέστ η Κιμ Καρντάσιαν της μουσικής βιομηχανίας; Mε αυτή την κίνηση του, ναι. Τοποθετώντας την εχθρό του Τέιλορ Σουίφτ δίπλα από τον Τραμπ και τον Μπους και τη σύζυγο του δίπλα από τη Rihanna και τον εραστή που την κακοποίησε Μπράουν ή τον Μπιλ Κόσμπι ανάμεσα στους διάσημους με τα δράματα, ο Ουέστ δημιουργεί ένα video clip που του εξασφαλίζει αναρτήσεις, αναφορές και πυροδοτεί κουτσομπολιά και αντιδράσεις.

Cl250wyWQAAkGqd

Το video είναι ακατάλληλο για ανηλίκους αν και ο Ουέστ ισχυρίζεται ότι έκανε ό,τι μπορούσε να μην έχει τίποτα το ερωτικό στη θέασή του -οι προθέσεις του μπορούν να αμφισβητηθούν βλέποντας τόσα γυμνά κορμιά διασήμων σε 10 λεπτά. Χρησιμοποιώντας την πρόκληση ο Ουέστ τελικά επιβεβαιώνει την επιλογή του να έχει την Κιμ Καρντάσιαν στο πλάϊ του, ειδικά γυμνή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ