ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Επικίνδυνη «μόδα»: Ο Harry Styles είναι το τελευταίο «θύμα» ιπτάμενου αντικειμένου σε συναυλία

Επικίνδυνη «μόδα»: Ο Harry Styles είναι το τελευταίο «θύμα» ιπτάμενου αντικειμένου σε συναυλία
Για δεύτερη φορά στο πλαίσιο της περιοδείας «Love on tour» ο Harry Styles χτυπήθηκε στο πρόσωπο από αντικείμενο που πέταξαν θεατές της συναυλίας AP Photo/Chris Pizzello

Ο Harry Styles χτυπήθηκε στο μάτι από αντικείμενο που πετάχτηκε στη σκηνή ενώ εμφανιζόταν στη Βιέννη το Σάββατο, συνεχίζοντας το σερί παρόμοιων περιστατικών που καταγράφονται τις τελευταίες εβδομάδες.

Βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από θεατές της συναυλίας δείχνει τον Styles να περπατά στη σκηνή, ενώ ένα αντικείμενο τον χτυπάει κατευθείαν στο μάτι κατά τη διάρκεια της συναυλίας «Love on Tour».

Ο τραγουδιστής σταματάει, φέρνει το χέρι στο πρόσωπο και δείχνει να πονάει. Δεν έχει κάνει ακόμη κάποιο σχόλιο για το περιστατικό μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς.

Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στον Styles – τον περασμένο Νοέμβριο κάποιος του είχε πετάξει μια χούφτα καραμέλες Skittles που τον χτύπησαν στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Λος Άντζελες.

Καλλιτέχνες στο στόχαστρο

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, ο ράπερ Drake χτυπήθηκε στο χέρι από ένα κινητό τηλέφωνο που του πέταξαν στη διάρκεια συναυλίας του στο United Center του Σικάγο.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που τις τελευταίες εβδομάδες έχουν γίνει στόχος αντικειμένων που πέταξαν θεατές στη σκηνή, είναι οι Pink, Bebe Rexha, Kelsea Ballerini και Ava Max.

Η Ballerini χτυπήθηκε στο πρόσωπο από ένα βραχιόλι που της πέταξαν κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο Άινταχο, όπως φαίνεται σε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η τραγουδίστρια τινάχτηκε τρομαγμένη στη μέση του τραγουδιού όταν το αντικείμενο τη χτύπησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να διακόψει το τραγούδι και να κατέβει από τη σκηνή.

Τον περασμένο μήνα, η Rexha κατέβηκε εσπευσμένα από τη σκηνή σε συναυλία της στη Νέα Υόρκη, όταν κάποιος της πέταξε ένα κινητό τηλέφωνο που τη χτύπησε στο κεφάλι. Ενημέρωσε τους θαυμαστές της στη σελίδα της στο Instagram την επόμενη μέρα λέγοντας: «Είμαι καλά» και δημοσίευσε κοντινές φωτογραφίες από τον τραυματισμό που υπέστη στο μάτι της.

https://www.instagram.com/p/CtrQQLDuoV3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ένας άνδρας από το κοινό της συναυλίας φέρεται να συνελήφθη και να κατηγορήθηκε για επίθεση σε βαθμό κακουργήματος επειδή χρησιμοποίησε το κινητό του τηλέφωνο ως όπλο.

Περίπου την ίδια ώρα, πλάνα που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν την Ava Max να δέχεται χτύπημα στο πρόσωπο από έναν άνδρα που όρμησε στη σκηνή στη συναυλία της στο Λος Άντζελες, προτού τον απομακρύνει η ασφάλεια.

Όσον αφορά την Pink, της πέταξαν ένα κεφάλι τυριού και ανθρώπινες στάχτες σε δύο πρόσφατες συναυλίες της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ