ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Kαρντάσιαν έχει αντιπάλους. Τα κορίτσια του Τραμπ θέλουν να σπάσουν το Ίντερνετ

H Kαρντάσιαν έχει αντιπάλους. Τα κορίτσια του Τραμπ θέλουν να σπάσουν το Ίντερνετ

Είναι εντυπωσιακό, αλλά όχι και απροσδόκητο. Άλλωστε όλα είναι πιθανά όταν ο ένας εκ των δύο εκλογικών αντιπάλων ξεκίνησε την υποψηφιότητα του ως αστείο.

Μόλις πριν λίγες ημέρες σκληρή κριτική κατά του Ντόναλντ Τραμπ άσκησε η υποψήφια των Δημοκρατικών για τον Λευκό Οίκο Χίλαρι Κλίντον, χαρακτηρίζοντας τον αντίπαλό της σεξιστή και εχθρό των δικαιωμάτων των γυναικών.

“Όταν ο Ντόναλντ Τραμπ λέει ότι θέλει να ξαναδώσει στην Αμερική το μεγαλείο της, μιλάει με έναν κώδικα που υπονοεί: ας πάμε ξανά την Αμερική προς τα πίσω στην εποχή που η άμβλωση ήταν παράνομη” έλεγε η Κλίντον σε ομιλία της από το βήμα του πολιτικού βραχίονα της αμερικανικής οργάνωσης οικογενειακού προγραμματισμού Planned Parenthood.

“Έχει πει ότι οι γυναίκες θα έπρεπε να τιμωρούνται σε περίπτωση άμβλωσης και μετά τον σάλο που προκλήθηκε αναγκάστηκε να αλλάξει στάση. Έχει αποκαλέσει γυναίκες πόρνες, σκύλες, βρομερά ζώα. Μοιάζει δύσκολο να υπολογίζουμε σ' αυτόν για τον σεβασμό των θεμελιωδών δικαιωμάτων μας, όταν έχει δηλώσει ότι οι γυναίκες είναι πρόβλημα για τους εργοδότες” πρόσθεσε η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Κλίντον.

Τη στιγμή που ο πόλεμος των εντυπώσεων κορυφώνεται και δημοσκόπηση του (συντηρητικού) Fox News δείχνει τον Τραμπ να μειονεκτεί σε ό,τι αφορά τις γυναίκες ψηφοφόρους, καθώς το 64% έχει αρνητική γνώμη για αυτόν ο Ντόναλντ Τραμπ έχει πολλές, ημίγυμνες, πρόθυμες γυναίκες στο πλευρό του.

Αυτά τα κορίτσια που κάνουν ημίγυμνες αναρτήσεις τους στο λογαριασμό του Twitter, Babes For Trump είναι τόσο αποφασισμένα να υποστηρίξουν τον επιχειρηματία/πολιτευόμενο ώστε ξεκίνησαν καμπάνια online με hashtag #TrumpGirlsBreakTheInternet.

Το δημιούργημα τεσσάρων αντρών που φοιτούν σε πανεπιστημιακό ίδρυμα των ΗΠΑ, έχει αναλάβει να ανεβάζει στο διαδίκτυο όσες φωτογραφίες τους αποστείλουν οι Αμαζόνες του Τραμπ που είναι περισσότερο τολμηρές και πρόθυμες από το κανονικό.

Ημίγυμνες, με αξεσουάρ τη σημαία των ΗΠΑ ή κάτι άλλο εθνικοπατριωτικό τα κορίτσια του Τραμπ είχαν πρόθεση να δικαιώσουν τον ηγέτη τους, ωστόσο έγιναν ένας περίγελος στα κοινωνικά δίκτυα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο με πολλούς χρήστες να απειλούν ότι θα εγκαταλείψουν κάθε οθόνη μετά αυτό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ