ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Χάρι Στάιλς ολοκλήρωσε την παγκόσμια περιοδεία του: «Η μεγαλύτερη εμπειρία της ζωής μου»

Ο Χάρι Στάιλς ολοκλήρωσε την παγκόσμια περιοδεία του: «Η μεγαλύτερη εμπειρία της ζωής μου»
AP Photo

Με αφορμή την ολοκλήρωση της σχεδόν δύο χρόνων παγκόσμιας περιοδείας του «Love on Tour» ο ποπ σταρ Χάρι Στάιλς (Harry Styles) έκανε μία ανάρτηση στο Instagram Story του, χαρακτηρίζοντάς την ως «τη μεγαλύτερη εμπειρία της ζωής μου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διάσημος τραγουδιστής ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος κατά την διάρκεια της τελευταίας του συναυλίας στις 22 Ιουλίου, στο RCF Arena της ιταλικής πόλης Ρέτζο-Εμίλια.

«Ευχαριστώ την μπάντα μου και όλο το συνεργείο που έκαναν τα τελευταία χρόνια τόσο ξεχωριστά. Ήταν μια απόλυτη ευχαρίστηση» συνέχισε στην ανάρτησή του ο Στάιλς ανεβάζοντας φωτογραφία, στην οποία εμφανίζεται να υποκλίνεται στο κοινό του.

«Προς όλους όσοι ήρθατε να μας δείτε, σας ευχαριστώ. Αισθάνομαι απίστευτα γεμάτος και ευτυχισμένος, όλα αυτά χάρη σε εσάς. Μου δώσατε αναμνήσεις που θα κρατήσουν μία ζωή, περισσότερες από ότι θα μπορούσα ποτέ να ονειρευτώ. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο, την ενέργεια και την αγάπη σας. Ήταν τιμή μου να τραγουδάω για εσάς. Ελπίζω να διασκεδάσατε όσο και εγώ» υπογράμμισε ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

«Να προσέχετε ο ένας τον άλλον, θα σας δω ξανά όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Να φέρεστε στους ανθρώπους με καλοσύνη. Σας αγαπώ περισσότερο από όσο θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε» κατέληξε. Παράλληλα ο τραγουδιστής μοιράστηκε ένα βίντεο στην προσωπική του σελίδα στο Ιnstagram με μοναδικά αποσπάσματα από τo παρασκήνιo της περιοδείας του με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τους θαυμαστές του.

«Στους πιο συναρπαστικούς ανθρώπους που ξέρω. Αντίο προς το παρόν. "Love On Tour" για πάντα», έγραψε το πρώην μέλος των One Direction στη λεζάντα της ανάρτησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ