ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αυτό είναι το video του Μπόρις Τζόνσον στο Pornhub

Αυτό είναι το video του Μπόρις Τζόνσον στο Pornhub

To Brexit έχει προκαλέσει σε αναρίθμητους ανθρώπους αβεβαιότητα, δυσαρέσκεια, ίσως και δυσθυμία. Ωστόσο, υπάρχουν εκείνοι οι Βρετανοί που δεν εκφράζουν την αντίθεση τους στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος με ξενοφοβικές επιθέσεις αλλά με κλασικό, φλεγματικό, ειρωνικό χιούμορ.

Στην περίπτωση μας πρόκειται για τον BrexitVote, έναν χρήστη της πιο δημοφιλούς ιστοσελίδας online πορνογραφίας, του Pornhub που έκανε μια δημοφιλή ανάρτηση, επίκαιρη και συνεπή στο πνεύμα των ημερών.

Τίτλος του video; "Ανόητος ξανθός Βρετανός γ*#^$ι 15 εκατομμύρια άτομα την ίδια στιγμή."

Ο φαρσέρ ανέβασε το κλιπ του Τζόνσον από την ομιλία του της προηγούμενης Παρασκευής στην ιστοσελίδα που φιλοξενεί hardcore πορνογραφικό υλίκό θέλοντας να κάνει ένα σχόλιο επάνω στις νέες συνθήκες που ανατέλουν στη Βρετανία μετά τη Δευτέρα.

2016 06 27T085519Z 1564956173 LR1EC6R0ORXOW RTRMADP 3 BRITAIN EU

Πηγή: REUTERS/Neil Hall

Τα "15 εκατομμύρια" του τίτλου ίσως είναι μια αναφορά σε όσους ψήφισαν υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην ΕΕ.

Η ανάρτηση στο Pornhub είναι μια εξοργισμένη αλλά χιουμοριστική αντίδραση από έναν χρήστη της ιστοσελίδας που προφανώς είναι ένας από αυτούς που απαιτούν ακόμη ένα, δεύτερο, δημοψήφισμα.

boris porn

Σε παράλληλο χρόνο, ο Μπόρις Τζόνσον που θεωρείται από τους bookmakers φαβορί για διάδοχος του Ντέιβιντ Κάμερον στην πρωθυπουργία της Βρετανίας, ρίχνει γέφυρες στην Ευρώπη και σε όσους ψήφισαν υπέρ της παραμονής από τη στήλη του στην εφημερίδα Daily Telegraph. "Είναι γείτονες, αδέλφια μας και έκαναν αυτό που πίστευαν με πάθος. Πρέπει να προσεγγίσουμε ο ένας τον άλλον, να θεραπευτούμε, να οικοδομήσουμε γέφυρες. Γιατί είναι σαφές ότι πολλοί αγωνιούν, αισθάνονται απώλεια και βρίσκονται σε σύγχυση" έγραψε ο πρώην δήμαρχος του Λονδίνου.

To "πορνό" του Μπόρις Τζόνσον είναι αυτό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ