ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Τζάστιν Τριντό ένας υπερήρωας για τη Marvel

Ο Τζάστιν Τριντό ένας υπερήρωας για τη Marvel

Συγγνώμη αξιωματούχοι του Καναδά αλλά ο πρωθυπουργός σας Τζάστιν Τριντό θα έχει κάποιους άλλους δίπλα του από τις 31 Αυγούστου 2016.

Όταν και θα κυκλοφορήσει από τη Marvel Comics η πέμπτη περιπέτεια “Εμφύλιος Πόλεμος 2: Διαλέγοντας Πλευρές” (Civil War II: Choosing Sides #5) με πρωταγωνιστή τον ίδιο και συμμάχους του τους Καναδούς υπερήρωες της ομάδας Alpha Flight. Οι Sasquatch, Puck, Aurora αλλά και ο Iron Man θα είναι στο πλευρό του.

Στο εξώφυλλο της έκδοσης ο αρχηγός του Φιλελεύθερου Κόμματος του Καναδά, Τριντό χαμογελάει. Είναι ένας δεινός μπόξερ, ντυμένος στα εθνικά χρώματα της χώρας του, με έμβλημα του το χαρακτηριστικό φύλλο σφενδάμου που ξεκουράζεται στη γωνία του ρινγκ περιτριγυρισμένος από τους συμπολεμιστές του.

"Δεν ήθελαν να τον ντύσω με κοστούμι και γραβάτα” σχολίασε ο βραβευμένος σκιτσογράφος με έδρα του το Τορόντο, Ramon Perez. “Ήθελα να τον εικονογραφήσω υπενθυμίζοντας τη διαφορετικότητα του από τους άλλους ανθρώπους που βρίσκονται στην εξουσία ανά τον κόσμο αυτή τη στιγμή” πρόσθεσε.

trudeau comic cover 20160628

Η Marvel επικοινώνησε με το πρωθυπουργικό γραφείο ενημερώνοντας για τις προθέσεις της. Οι άνθρωποι του Τριντό επιβεβαίωσαν την εταιρία των υπερηρώων ότι δεν θα μπορέσουν να προχωρήσουν σε κάποια επίσημη ανακοίνωση αλλά δεν έχουν κανένα θέμα να δουν τον Tζάστιν Τριντό, μοντέλο, ηθοποιό, αθλητή, γόνο και πρωθυπουργό του Καναδά και σύμμαχο του Iron Man.

Το εξώφυλλο με τον Τριντό θα είναι ένα από τα δύο που θα κυκλοφορήσει η Marvel Comics. Aυτή δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η οικογένεια Τριντό περνάει από το σύμπαν των θνητών σε αυτό των υπερηρώων.

trudeau comic cover 20160628 2

Το 1979, ο πατέρας του και πρωθυπουργός του Καναδά Πιερ Τριντό ήταν ένας χαρακτήρας στην 120η περιπέτεια των μεταλλαγμένων X-Men.

trudeau comic cover 20160628 1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ